Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
 
VARUMÄRKE

DSQUARED2

2006 kom de med sin första doft. Signaturen hos DSQUARED2 dofterna är en hyllning till de kanadensiska skogens oändlighet. Samt frukter från Italien som ger dofterna en fin friskhet. Dofterna upplevs både naturliga och djupa med en stark identitet och ett trendigt genuint intryck.

Grundades 1995 av tvillingbröderna Dean och Dan Caten. Bröderna föddes i Kanada och studerade på Parson's School of Design i New York. På 90-talet följde de sin dröm och flyttade till Italien, födelseplatsen för deras far. Dsquared2s hämtar sin inspiration från sina kanadensiska rötter och det italienska skräddarsydda arvet. Det är kärnan i varumärket, som går igen i deras kollektioner av både kläder och dofter. Duon skapar nya trender med sin lekfulla själ, som är både klassiskt och nytänkande.

Idag tillverkar DSQUARED2 både kläder, skor, klockor, accessoarer och parfymer. 2006 kom de med sin första doft. Signaturen hos DSQUARED2 dofterna är en hyllning till de kanadensiska skogens oändlighet. Samt frukter från Italien som ger dofterna en fin friskhet. Dofterna upplevs både naturliga och djupa med en stark identitet och ett trendigt genuint intryck.

Topprodukter
 
 
Alla våra varumärken
Rekommenderat
NYHET

GUCCI Guilty EDP

En hyllning till friheten

NYHET

ESCADA MIAMI BLOSSOM

En sprudlande sommarcocktail av tropiskt elegans

VINNARE

Årets ToppSkönhet tilldelas Le Couvent des Minimes dofter

ToppHälsa-priset

Lyckas med din festmakeup – 3 steg

BLACK FRIDAY

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!