Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
 
Hudvårdsexperten

Clarins

Europas ledande selektiva hudvårdsmärke finns i 150 länder och har mer än 20.000 återförsäljare. Clarins är det tredje största selektiva hudvårdsmärket i Sverige.

Märket har en stark HUDVÅRDSIDENTITET: Ett märke som leder utvecklingen, och som använder endast de bästa och mest aktiva växtextrakten och erbjuder varje hudtyp och ålder de bäst lämpade produkterna.

Topprodukter
VISSTE DU ATT

Allting började i Paris 15 mars 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första Clarins institut med en banbrytande övertygelse om att välmående och lycka var oupplösligt kopplade till skönhet. Den tanken var helt ny. Vid samma tid började kändisar visa sina kroppar på tidningsomslag, eran för fysisk och mental frihet var på väg att inledas. En revolution i vilken Jacques Courtin-Clarins spelade en viktig roll genom att säga till kvinnor, "Ja, du är vacker!"
I Frankrike där det alltid har varit ytterst viktigt att vårda sin hy var hans framgång omedelbar. Ryktet spred sig och produkterna blev tillgängliga världen över.

 

En familj som brinner för hudvård

Clarins är mer en ett märke, det är också framgångssagan om en exceptionell familj. På Clarins utformar vi inte bara unika hudvårdsprodukter i generation efter generation, vi ärver vår passion för skönhet och helgar våra liv åt det.

Expertis från skönhetsinstituten

1954 började Clarins liv som ett skönhetsinstitut i Paris. Från det allra första institutet som öppnades i Paris 1954 till dagens internationella nätverk av Clarins hudspan på ansedda platser världen över har Clarins bevarat sin magiska formel: unika appliceringsmetoder för att främja sina produkters effektivitet. Att besöka ett Clarins hudspa innebär också att du kommer att gå därifrån med tips och tricks för din skönhetsrutin i hemmet.

Clarins åtagande: att göra livet vackrare.

Clarins brinner för att respektera naturen och skydda den biologiska mångfalden.
Vi stödjer lokala samhällen och köper våra råmaterial i enlighet med fairtrade-principer. Vi respekterar denna generation och efterföljande generationer. Som konsument och världsmedborgare hoppas vi att du delar vårt engagemang för att skydda miljön.

Clarins Beauty

Lyckas med din festmakeup – 3 steg

Röda matta läppar och markerade ögon

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Ansiktspeeling som passar även den mest känsliga huden.

Adjö, synliga porer

Pore Control Serum är en av säsongens efterlängtade nyheter.

 
Alla våra varumärken
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM