Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
 
Hudvårdsexperten

Clarins

Europas ledande selektiva hudvårdsmärke finns i 150 länder och har mer än 20.000 återförsäljare. Clarins är det tredje största selektiva hudvårdsmärket i Sverige.

Märket har en stark HUDVÅRDSIDENTITET: Ett märke som leder utvecklingen, och som använder endast de bästa och mest aktiva växtextrakten och erbjuder varje hudtyp och ålder de bäst lämpade produkterna.

Topprodukter
VISSTE DU ATT

Allting började i Paris 15 mars 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första Clarins institut med en banbrytande övertygelse om att välmående och lycka var oupplösligt kopplade till skönhet. Den tanken var helt ny. Vid samma tid började kändisar visa sina kroppar på tidningsomslag, eran för fysisk och mental frihet var på väg att inledas. En revolution i vilken Jacques Courtin-Clarins spelade en viktig roll genom att säga till kvinnor, "Ja, du är vacker!"
I Frankrike där det alltid har varit ytterst viktigt att vårda sin hy var hans framgång omedelbar. Ryktet spred sig och produkterna blev tillgängliga världen över.

 

En familj som brinner för hudvård

Clarins är mer en ett märke, det är också framgångssagan om en exceptionell familj. På Clarins utformar vi inte bara unika hudvårdsprodukter i generation efter generation, vi ärver vår passion för skönhet och helgar våra liv åt det.

Expertis från skönhetsinstituten

1954 började Clarins liv som ett skönhetsinstitut i Paris. Från det allra första institutet som öppnades i Paris 1954 till dagens internationella nätverk av Clarins hudspan på ansedda platser världen över har Clarins bevarat sin magiska formel: unika appliceringsmetoder för att främja sina produkters effektivitet. Att besöka ett Clarins hudspa innebär också att du kommer att gå därifrån med tips och tricks för din skönhetsrutin i hemmet.

Clarins åtagande: att göra livet vackrare.

Clarins brinner för att respektera naturen och skydda den biologiska mångfalden.
Vi stödjer lokala samhällen och köper våra råmaterial i enlighet med fairtrade-principer. Vi respekterar denna generation och efterföljande generationer. Som konsument och världsmedborgare hoppas vi att du delar vårt engagemang för att skydda miljön.

Clarins Beauty

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Ansiktspeeling som passar även den mest känsliga huden.

 
Alla våra varumärken
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask