Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
 
Framtiden för vetenskaplig hudvård

BIOEFFECT

BIOEFFECT® är framtiden för vetenskaplig hudvård med ett verktyg som kan skriva om din huds historia. Hudvårdsprodukterna från BIOEFFECT innehåller cellaktivatorer som är en naturlig del av din huds kommunikationsnätverk. De fungerar som ord som har skrivits i hudens eget språk, och säger åt huden att snabba upp sin förnyelseprocess och återställa dess naturliga lyster.

1986 tilldelades Stanley Cohen Nobelpriset i medicin efter att ha upptäckt cellaktivatorn EGF och dess viktiga biologiska funktioner i människans hud. I takt med att vi åldras avtar hudens naturliga produktion av EGF och andra cellaktivatorer, och huden blir därför mindre fast och elastisk. Huden blir tunnare, det yttersta skiktet av epidermis förlorar sin lyster och rynkor börjar uppstå. BIOEFFECT åtgärdar den här processen på cellnivå och får huden att se mer ungdomlig ut.

ISLÄNDSK BIOTEKNIK

Hudvårdsprodukterna från BIOEFFECT är först i världen med att innehålla den växtproducerade cellaktivatorn EGF. Efter tio års bioteknologisk forskning på Island har vetenskapsmännen kunnat säga åt kornväxten att tillverka ett EGF i sitt frö som är identiskt med den som finns i vår egen hud, och som accepteras som vår egen när den appliceras. Varje kornväxt växer i pimpsten – åtskilt från de andra – och vattnas med rent källvatten i växthus på Island med förnyelsebar geotermisk energi.

Den patentsökta och gröna biotekniken säkerställer att produkterna från BIOEFFECT innehåller EGF med högsta möjliga kvalitet, aktivitet och stabilitet.

UNIK EFFEKTIVITET

Den unika effektiviteten hos hudvårdsprodukterna från BIOEFFECT har bevisats i randomiserade, dubbelblinda och placebokontrollerade kliniska studier. I en vetenskaplig studie som utfördes 2014 av doktor Martina Kerscher – professor inom kosmetisk vetenskap på Hamburgs universitet – applicerade 30 frivilliga personer BIOEFFECT EGF SERUM på ena sidan av ansiktet och en identisk produkt utan EGF på den andra. Efter två månader hade djupet och mängden rynkor på den sida av ansiktet som behandlats med EGF minskat avsevärt. Hudens tjockhet hade ökat med 60 % och hudens densitet hade ökat med mer än 30 %.

Den världskända hudvårdsexperten doktor Ronald Moy utförde en studie på 29 av sina patienter i Beverly Hills. Han rapporterade att mängden synliga rynkor minskat avsevärt, att hudens utseende och pigmenteringen förbättrats samt att porerna var mindre synbara.

Tusentals personer som har använt BIOEFFECT älskar nu produkten, och de har själva valt att berätta för andra om BIOEFFECT runt om i hela världen. BIOEFFECT älskas av kändisar, skönhetsexperter och skönhetsredaktörer, och produkterna har hyllats i skönhetspressen.

Skälet till att BIOEFFECT har rönt så många framgångar förklaras av Edwina Ings-Chambers, skönhetsredaktör på The Sunday Times Style Magazine:
”Det absolut viktigaste är att produkten faktiskt fungerar, och det gör den verkligen. Den har gjort sig förtjänt av sitt rykte, och förtjänar sin kultstatus. Tror du mig inte? Då är du bara några droppar om dagen ifrån att ändra dig.”

HUDVÅRD AV HÖGSTA KLASS

BIOEFFECT finns att köpa från ledande varuhus, parfymaffärer, livsstilsbutiker, apotek, flygbolag och spa-anläggningar runt om i världen. T.ex. Colette i Paris, Selfridges i London, Harvey Nichols i Hongkong, Magasin du Nord i Köpenhamn och KaDeWe i Berlin.
I Sverige säljs BIOEFFECT bland annat på NK och Åhléns.

Topprodukter
Visste du att

1986 tilldelades Stanley Cohen Nobelpriset i medicin efter att ha upptäckt cellaktivatorn EGF och dess viktiga biologiska funktioner i människans hud.

 

Skälet till att BIOEFFECT har rönt så många framgångar förklaras av Edwina Ings-Chambers, skönhetsredaktör på The Sunday Times Style Magazine:

”Det absolut viktigaste är att produkten faktiskt fungerar, och det gör den verkligen. Den har gjort sig förtjänt av sitt rykte, och förtjänar sin kultstatus. Tror du mig inte? Då är du bara några droppar om dagen ifrån att ändra dig.”

BIOEFFECT Beauty

Ännu fler vinnare: STYLEBY Beauty Heroes

Våra fantastiska vinnare

Bioeffect Eye Mask

Ögon Mask

Kicks Beauty Awards 2017

Se våra fantastiska vinnarprodukter

 
Alla våra varumärken
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM