Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
In med nytt, ut med det gamla!

Vårstäda din necessär!

 

Våren är runt hörnet och då passar många på att rensa ut allt gammalt så man får plats med nytt. Men varför bara rensa garderoberna när man lika bra kan passa på att vårstäda necessärerna?

Att rensa ut allt gammalt smink och hudvård är inte en självklarhet. Din necessär lär faktiskt behöva en uppdatering då många går runt med utgångna produkter utan att veta om det. Hållbarheten är olika för alla produkter och kan oftast hittas på undersidan av produkten. En mascara håller ungefär bara i tre månader, och en foundation kan hålla sig bra i upp till ett år. Du gör din hud en stor tjänst om du alltid ser till att produkterna i din necessär inte är utgångna. Här har vi listat vårens favoriter i sminknecessären!

“många går runt med utgångna produkter utan att veta om det...”

TILL LÄPPARNA:
Ett flytande läppstift i en härlig rosig färg känns given nu när våren snart är här. Honey Laquer Lipstick från Max Factor är ett flytande läppstift med en 3-i-1 funktion där du får fördelarna ifrån läppbalsam, läppglans och läppstift samlat i en produkt.

MASCARA:
När du väl byter ut din gamla mascara tipsar vi om denna nyheten från Max Factor. Denna mascara ger maximal volym till dina fransar och separerar dina fransar snyggt vilket gör den lätt att applicera.

ANSIKTET:
Under våren och sommaren kan det vara skönare för din hud att kunna andas och inte täckas av för mycket smink. Därför rekommenderar vi denna BB cream från Clarins med solskyddsfaktor 25 i då den känns lättare på huden men ändå ger lagom täckning.

BLUSH:
Rouge är kanske inte det man brukar uppdatera i sminknecessären och kan lätt bli kvar för länge. Multiblush Creme från Clarins kan pryda dina kinder med en härlig och naturlig, rosa ton.

 

CONCEALER:
En concealer är din bästa vän i necessären när de där mörka ringarna eller andra ovissheter i huden plötsligt dyker upp utan någon förvarning. För att lyckas dölja det oönskade rekommenderar vi Instant Concealer, en flytande concealer från Clarins. Den är dryg och ger maximalt med täckning!

HIGHLIGHTER:
De senaste åren har användandet av highlighter ökat markant vilket förstås är förståeligt. För hur snyggt är det inte med det där extra lilla glowet? Har du inte en highlighter redan rekommenderar vi Miracle Glow Duo från Max Factor. Ett måste i din nya, fräscha vårnecessär!

LIP OIL:
Många är duktiga på att ta hand om sin hud med oljor, serum, krämer och allt vad det innebär. Läpparna kan lätt glömmas att prioriteras, men även de behöver sin kärlek och vård. Clarins Lip Oil kan varmt rekommenderas då denna läppolja omedelbart ger näring och lugn till dina läppar, samtidigt som de får glans och en subtil färg.

HÅLL SMINKET FRÄSCHT HELA DAGEN:
När du väl sminkat dig på morgonen vill du säkerligen att det ska hålla så länge som möjligt. Denna 3-i-1 mist från Clarins fixerar, ger fukt och fräschar upp din make-up varje gång du sprayar. Den känns lätt mot huden och har en svag doft av ros. Fix Make-Up kommer få en garanterad plats i din necessär och du kommer aldrig kunna vara utan den!

Produkter i artikeln
Rekommenderat
NYHET

Terre D’Hermès Eau Intense Vétiver

Originaldoftens vitala energi har förädlats ända upp till korken.

NYHET

BOSS THE SCENT Private Accord

Upplev verklighetens kraft med BOSS THE SCENT

NYHET

Gucci Bloom Acqua di Fiori

Lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.

Radiant Lift Concealer

Max Factor Radiant Lift Foundation

Scandinavian Cosmetics får tillskott till den växande hudvårdsportföljen

SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

AZZARO Wanted by night

Adjö, synliga porer