Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Scandinavian Cosmetics

Om oss

Vi ska vara det självklara valet inom skönhet. Med vår kunskap, inspiration och rätt produkter hjälper vi konsumenten att förstärka sin skönhet. Vi är en attraktiv och framtidsorienterad affärspartner med passionerade medarbetare som bygger starka globala varumärken på den skandinaviska marknaden.

Vi är Scandinavian Cosmetics

Vi kan skönhet. Vi lever med varumärkena, produkterna och vi förstår konsumenterna. Vi ligger i framkant och är en inspirerande kunskapskälla inom skönhet.

Vi är engagerade i våra kunder och vår portfölj av attraktiva varumärken. Med positiv inställning, kunskap och passion bygger vi långvariga relationer. Vi är en attraktiv affärspartner som är med och driver marknaden.

“Vi utstrålar styrka och klassisk skönhet med modernt tankesätt. Vi är snygga, smarta och tar den plats vi förtjänar i balans med våra varumärken.”

Vi klär oss rätt efter tillfälle, följer trender och har självförtroende att sticka ut med väl valda mönster och accessoarer.

Vi är positiva och stolta. Med kunskap pratar vi engagerat om varumärken, produkter och skönhet.
Vi är proffsiga med en ödmjuk ton. Vi bjuder in och lockar genom att vara glamorösa på ett varmt och jordnära sätt.

Värdegrund

Samarbete
Vi lyfter blicken och anstränger oss för att tillsammans skapa lösningar,  både internt och externt. Vi ser styrkan i att söka samarbete och skapa nya konstellationer för att uppnå ännu bättre resultat.

Ledarskap
Vi leder våra varumärken, kunder och konsumenter in i framtiden. Vi jobbar tätt med våra kunder och varumärken för att driva hela kategorier och utveckla marknaden. Vi leder oss själva genom att fatta beslut och ta personligt ansvar för att de genomförs.

Utveckling
Vi lär och utvecklas ständigt. Vår organisation formas efter behov och vi anammar nya sätt att nå ut. Vi eftersträvar partnerskap med våra kunder och varumärken för att tillsammans utvecklas, driva marknaden och skapa tillväxt.

Glädje
Vi utstrålar glädje, är närvarande och sprider positiv energi. Vi hälsar glatt på varandra och vi firar att vi lyckas. Vi gläds med våra kunder och våra varumärken. Tillsammans  hjälper vi konsumenten att förhöja sin skönhet.

 

Företagsfakta

Scandinavian Cosmetics  är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den svenska skönhetsindustrin.

Scandinavian Cosmetics har 90 anställda.
Huvudkontor och lager finns i Malmö.
Företaget grundades 1984.
Omsättningen 2016 var 504 MSEK.
Del av Scandinavian Cosmetics Group.
Ägare är AURELIUS.

OM AURELIUS
AURELIUS är ett av de ledande europeiska investeringsbolagen med kontor i München, London, Stockholm och Madrid. AURELIUS förvärvar företag med utvecklingspotential och har en långsiktig strategisk inriktning för att företagen till fullo ska kunna utveckla sin potential.

AURELIUS gruppen består idag av 25 dotterbolag med kontor i Europa, Asien och USA. Dessa inkluderar många traditionella konsumentvarumärken , tjänsteföretag och ett antal industriföretag. AURELIUS Equity Opportunities SE & Co. KGaA är listat i m:access segmentet på München Börsen och handlas på alla tyska börser (ISIN DE000A0JK2A8).

Mer information finner du på aureliusinvest.de

KONTAKT
Anke Banaschewski
Investor Relations & Corporate Communications
Phone +49 (89) 544799 – 0
Fax +49 (89) 544799 - 55
investor@aureliusinvest.de

Grafisk profil

För tillgång till logotyper och vår grafiska profil var god kontakta oss på telefon 040 31 15 00 eller info@scandinaviancosmetics.se

Karriär

Jobba hos oss

Vi kan skönhet. Vi lever med varumärkena, produkterna och vi förstår konsumenterna. Vi ligger i framkant och är en inspirerande kunskapskälla inom skönhet. Vill du vara en del av vårt team?

Välkommen att besöka vår karriärsida jobb.scandinaviancosmetics.se för att se våra lediga tjänster och läsa mer om en karriär hos oss.

Kontakta oss

Scandinavian Cosmetics

Postadress:

Box 9078, 200 39 Malmö

Besöksadress:

Agnesfridsvägen 182, Malmö

Leveransadress:

Skivyxegatan 7, 213 76 Malmö

Har du några frågor om Scandinavian Cosmetics eller om våra produkter? Du är varmt välkommen att kontakta oss på telefon
040-311500 eller info@scandinaviancosmetics.se.

Rekommenderat
CLARINS

Ring, klocka, ring! Fira in det nya året med Clarins och vinterns mest festfina makeup

Dansa in julen och det kommande nya året med klassiska skönhetsknep!

Clarins

Så mycket mer än bara en concealer

Instant Light Brush On Perfector är ren makeup magi!

Clarins

Multismart makeup när den är som bäst

Låt Joli Rouge spela huvudrollen i din makeuprutin.

Joakim Johnsson

BOSS The Scent Intense for Her & Him

10 Julklappar att unna dig själv

Mjuk och skyddad hud – även i frostig vinterskrud!

Mjuk och ren från topp till tå – en stiligare man går ej att få!

Få din jul att skimra med lyxiga skönhetsklappar från Clarins!