Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Vårfräsch makeup med läppar i fokus!

 

Nyheten Water Lip Stain får dina läppar att lysa i klara nyanser, som tål kyssar såväl som festliga drinkar. Här är produkterna och tipsen som får dig att lyckas med säsongens vackraste makeup – med fokus på läpparna.

Färg, vård och stjärnglans
Säsongens must-have är Clarins nya semi-matta läppstift Water Lip Stain. Det ger läpparna önskad färgintensitet – från naturligt och transparent till djupare och heltäckande – som håller extra länge. Formulan har en ultralätt och komfortabel textur som gör att du knappt känner att du bär läppstift. Färgerna är dessutom laddade med mjukgörande hallonvatten och återfuktande aloe vera, vars kombination håller läpparna smidiga och välmående.

Bianca Ingrosso är en av dem som redan har testat läppstiftet. Hon säger sig vara nöjd med den fina färgen som smälter in naturligt i huden, och som du själv kan välja intensitet på genom att bygga upp färgen med flera lagers applicering. Det kanske bästa av allt är att läppstiftet sägs tåla upp till 300 kyssar. Det hintar om en näst intill ”tatuerad färg” med lång hållbarhet, men som enkelt tvättas bort med makeupremover.

Färgpalett för alla smaker
Water Lip Stain har, som namnet antyder, en tunnflytande konsistens likt vatten som appliceras med en liten pensel för ett precist resultat. Det kommer i fyra olika färger – vackert rosa, lekfullt orange, klassiskt rött och utmanande violett – som alla ger högst individuella resultat beroende på hur många lager färg du väljer att applicera.

Vill du ha ännu högre färgintensitet till läpparna kan du med fördel använda Water Lip Stain tillsammans med läppstiftet Joli Rouge. Önskas högglansigt resultat avslutar du med att applicera du Lip Comfort Oil, som ger både glossig finish och extra vård.

Strålande hy och definierade fransar
Framhäv läpparna ännu mer genom att jämna ut hudtonen med en färgkorrigerande primer och en lystergivande foundation. Arbeta in ett tunt lager SOS Primer efter behov och följ efter med Extra-Firming Foundation som adderar fräschör till din hy samtidigt som du får ett solskydd med SPF 15. Lägg sedan hela handflatorna över ansiktet och pressa lätt mot huden, då smälter basen ihop med din hy och ger ett naturligt intryck. För ett ännu mer skirt resultat kan du blanda ut din foundation med den färgade dagcremen HydraQuench Tinted Moisturizer.

Addera värme till hyn med hjälp av Blush Prodige Illuminating Cheek Colour, som med sina skira nyanser framhäver och formar ditt ansikte på ett smickrande vis. Använd en mjuk rougeborste och svep färgen längs kindbenen, avsluta med ett svep över vardera ögonlock. Definiera dina ögonfransar genom att kamma igenom fransraden med förlängande Be Long Mascara. Vill du även addera volym följer du efter med Supra Volume Mascara som du sick-sackar främst vid fransrötterna.

Voilà! Nu har du en fulländad makeuplook med kyssäkta läppar i fokus – redo för säsongens äventyr.

 
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask