Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

Trendvarning: Matta läppar med intensiv färg!

 

Modeveckorna har talat sitt tydliga språk: i vår är det matta läppar som gäller. Nya Joli Rouge Velvet ger din mun en intensiv färg med en trendigt matt känsla. Bäst av allt? Dina läppar behåller färgen länge med en underbart sammetslen känsla.

Känner du dig också en smula omtumlad och blek efter en lång och mörk vinter? Vad våra vårtrötta ansikten behöver kanske mest just nu är uppiggande färg deluxe! I vår utökar vi vår populära läppstiftsfamilj Joli Rouge med lika trendiga som efterlängtade matta nyanser i oemotståndliga nyanser. Nya Joli Rouge Velvet ger din mun en intensiv färg med en matt finish som håller länge, utan att din mun känns torr och fnasig. Tvärtom! Joli Rouge Velvet har en mjuk, krämig och fjäderlätt textur som snabbt och enkelt ger din mun en intensiv färg. Tack vare ekologisk glasört och ekologisk aprikosolja ger Joli Rouge Velvet inte bara en långvarig färg, det tar också hand om dina läppar och ser till att de håller sig mjuka och smidiga.

Joli Rouge Velvet lanseras i tio vackra nyanser och är en välkommen familj till det övriga Joli Rouge-sortimentet: Joli Rouge som ger en sammetslen känsla med lyster och Joli Rouge Brilliant som tillför både färg, volym och extra glans. Pssst! I hela Joli Rouge-familjen finns över 60 nyanser. Vilken blir din muns nya favorit i vår?

Tips! Vill du ha vackra läppar med perfekt resultat? Gör så här:

1. Skrubba skonsamt
Precis som din hud mår också dina läppar bra av regelbunden peeling. Inte bara för att de döda hudcellerna förhindrar huden att ta åt sig fukt, de gör också munnen fnasig och får ditt läppstift att krackelera. Exfoliera dem varsamt en gång i veckan med skonsamma Gentle Refiner Exfoliating Cream och smörj in med återfuktande läppoljan Lip Comfort Oil.

2. Dra en gräns
Med hjälp av en läppennan Lip Liner sitter ditt läppstift både bättre och längre. Hitta makeupartisten i dig och ge din mun en perfekt kontur, så förhindrar du att läppfärgen letar sig ut i ansiktet? För en extra hållbar läppfärg, grunda först genom att applicera läppennan över hela munnen. Sudda mjukt med fingret.

3. Dags för färg
Alla våra Joli Rouge-läppstift går att applicera på flera sätt. För ett perfekt, klassiskt resultat, använd direkt från hylsan eller applicera med läppensel. För en mer naturlig look, tryck försiktigt in läppstiftsfärgen med hjälp av en fingertopp.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask