Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Strålande hud och pigg fräschör i höst – så gör du!

 

När höstmörkret tränger sig på och sommarens solbränna bleknat för länge sedan är det lätt att både känna sig och se tröttare ut. Lösningen? Lättanvända och effektiva skönhetsprodukter som snabbt får din hud att stråla av lyster och ditt ansikte att se både vackrare och piggare ut. Här är våra fem favoriter!

1. Beauty Flash Balm
Vår ikoniska askungecrème Beauty Flash Balm har nått kultstatus av en anledning. Applicera över hela ansiktet och se hur dina trötthetstecken ersätts av en härlig lyster. Dutta gärna en extra dos på dina kindben för extra glöd. Behöver du en fuktkur? Använd Beauty Flash Balm som en ansiktsmask och njut av din mjukaste hud någonsin.

2. Instant Light Radiance Boosting Complexion Base
Är du ute efter lite mer täckning och ännu mer lyster är vår färgade bascrème Instant Light Radiance Boosting Complexion Base ett perfekt val. Clarins unika komplex high-lumitech ger din hud fantastisk lyster och dämpar småskavanker i huden. Finns i tre smickrande nyanser för alla hudtoner.

3. Multi-Blush
Vårt bästsäljande crémerouge Multi-Blush har en mjuk och smältande textur, som förvandlas till ett hållbart puder på ditt ansikte. Kinderna får en naturlig och frisk färg med fantastisk lyster som håller hela dagen. Samtidigt vårdas din hud med hjälp av blomvaxer från ros, jojoba och solros. Finns i fyra smickrande nyanser.

4. Joli Rouge Brillant i nyansen Cherry
Vi är extra stolta över vårt läppstift Joli Rouge Brillant, som både återfuktar din mun och har en perfekt hållbarhet. Inte nog med att dina läppar får välbehövlig fukt och vacker färg med avundsvärd volym och glans, de skyddas också mot fria radikaler. Joli Rouge Brillant finns i 15 nyanser, där nyansen Cherry är en storfavorit.

5. Instant Light Brush On Perfector
En kamouflerande concealer som både stramar upp huden, gömmer mörka ringar och ger fantastisk lyster? Hitta svaret på dina böner i Instant Light Brush On Perfector, vars pensel gör din applicering snabb och enkel. En vackrare och piggare blick har aldrig varit enklare.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
NYHET

Terre D’Hermès Eau Intense Vétiver

Originaldoftens vitala energi har förädlats ända upp till korken.

NYHET

BOSS THE SCENT Private Accord

Upplev verklighetens kraft med BOSS THE SCENT

NYHET

Gucci Bloom Acqua di Fiori

Lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.

Radiant Lift Concealer

Max Factor Radiant Lift Foundation

Scandinavian Cosmetics får tillskott till den växande hudvårdsportföljen

SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

AZZARO Wanted by night

Adjö, synliga porer