Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

 

Hösten är här och med den kommer ofta torrhet i ansiktet. Ansiktspeeling 1–2 gånger i veckan gör susen för torr hy. Läs mer om tre varianter från Clarins som ger jämnare hudyta med fräsch lyster och passar även den mest känsliga hudtypen.

1. Gentle Exfoliator Brightening Toner
En mycket mild exfoliant som dessutom är snabb och enkel att använda. Det är en flytande lotion – utan korn – som appliceras med en bomullsrondell i svepande rörelser över ansiktet. Din hy blir omedelbart mjuk och slät med ny lyster. Innehåller tamarind som ger en naturlig exfoliering av döda hudceller utan att du behöver ”skrubba” huden.

2. Gentle Refiner Exfoliating Cream
Om du ändå föredrar en klassisk variant av peeling med korn i kan du med fördel välja denna. Det är en exfolierande creme som innehåller små, men många, mikropärlor som skonsamt polerar huden. Dessutom innehåller den lugnande växtextrakt av mimosa tenuiflora. Applicera på fuktad hud och massera försiktigt in cremen på utsatta partier eller över hela ansiktet, utom vid ögonpartiet, och skölj sedan av. Du kommer märka direkt att din hy känns uppfräschad och har en mer jämn textur med fräsch lyster.

3. One-Step Gentle Exfoliating Cleanser
Denna är en så pass mild exfoliant att den kan användas dagligen – som ansiktsrengöring. En tvålfri gelé med rengörande, exfolierande och avgiftande egenskaper. Tack vare dess mjuka mikropärlor lämnas huden både mjuk och jämn samtidigt som din naturliga lyster framhävs. Använd som en vanlig ansiktsrengöring, morgon och kväll tillsammans med vatten, som kur under några veckor eller vid behov.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask