Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Clarins

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

 

Hösten är här och med den kommer ofta torrhet i ansiktet. Ansiktspeeling 1–2 gånger i veckan gör susen för torr hy. Läs mer om tre varianter från Clarins som ger jämnare hudyta med fräsch lyster och passar även den mest känsliga hudtypen.

1. Gentle Exfoliator Brightening Toner
En mycket mild exfoliant som dessutom är snabb och enkel att använda. Det är en flytande lotion – utan korn – som appliceras med en bomullsrondell i svepande rörelser över ansiktet. Din hy blir omedelbart mjuk och slät med ny lyster. Innehåller tamarind som ger en naturlig exfoliering av döda hudceller utan att du behöver ”skrubba” huden.

2. Gentle Refiner Exfoliating Cream
Om du ändå föredrar en klassisk variant av peeling med korn i kan du med fördel välja denna. Det är en exfolierande creme som innehåller små, men många, mikropärlor som skonsamt polerar huden. Dessutom innehåller den lugnande växtextrakt av mimosa tenuiflora. Applicera på fuktad hud och massera försiktigt in cremen på utsatta partier eller över hela ansiktet, utom vid ögonpartiet, och skölj sedan av. Du kommer märka direkt att din hy känns uppfräschad och har en mer jämn textur med fräsch lyster.

3. One-Step Gentle Exfoliating Cleanser
Denna är en så pass mild exfoliant att den kan användas dagligen – som ansiktsrengöring. En tvålfri gelé med rengörande, exfolierande och avgiftande egenskaper. Tack vare dess mjuka mikropärlor lämnas huden både mjuk och jämn samtidigt som din naturliga lyster framhävs. Använd som en vanlig ansiktsrengöring, morgon och kväll tillsammans med vatten, som kur under några veckor eller vid behov.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion