Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

Must-have i sommarnecessären

 

Sommarens hudvårdsrutin blir komplett om du adderar solskydd till ansiktet. Denna både skyddar mot skadliga strålar samtidigt som du får solbrun hy.

Clarins Sun Wrinkle Control Cream skyddar huden mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som den vårdar huden med bland annat Aloe Vera. Dessutom får du snabbare en vacker och solbrun färg. Cremen är oljefri och lätt i konsistensen vilket ger en behaglig känsla mot din hy. Dessutom är den berikad med Clarins multi-cellulära skydd så du kan sola säkert.

Ta för vana att alltid smörja in dig med solskydd de dagar din hud kommer exponeras för skadlig UV-strålning – som är den största anledningen till för tidigt åldrande. Ska du solbada återapplicerar du cremen så ofta som nödvändigt. Tänk på att din hud bör vara torr vid applicering, så se till att övrig ansiktsvård har absorberats innan du smörjer in dig med SPF. Du kan med fördel ta med dig den smidiga lilla tuben i handväskan eller necessären, så du enkelt kan bättra på ditt skydd på utsatta områden som näsa, kinder och panna.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
Clarins

Lyckas med din festmakeup – 3 steg

Röda matta läppar och markerade ögon

Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

BLACK FRIDAY

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For