Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

Lyckas med din festmakeup – 3 steg

 

Clarins ger tipsen som får dig att lyckas med din festmakeup – röda matta läppar, markerade ögon och en hy du hittills bara vågat drömma om.

1. Hy – en perfekt finish
En väl återfuktad hy är en hy som utstrålar naturlig fräschör. För att få ett jämnt resultat på din makeup är ansiktscreme A och O. Följ efter med en utjämnande primer, som Instant Smooth Perfecting Touch, den gör hudytan slätare och för din makeup mer hållfast. Applicera sedan Everlasting Foundation från mitten av ansiktet som du tonar utåt mot käke och hårfäste. Fixera med puder och avsluta med en skir rouge längs med dina kindben.

2. Ögon – som förför
För ett hållfast resultat börjar du med att applicera ett tunt lager av ögonprimern Instant Light Eye Perfecting Base. Produktens namn avslöjar dess kapacitet – en uppljusande och perfekt bas för efterföljande makeup. Måla en tunn linje med Crayon Kohl längs med övre fransraden och mellan fransarna för ett subtilt men markerat intryck. Applicera en skir nyans av ögonskuggan Ombre Iridescente på hela ögonlocket och avsluta med att kamma fransarna med Be Long Mascara – för definierade och långa fransar.

3. Läppar – i fokus
Clarins Joli Rouge Velvet bjuder på matta och fylliga kulörer – de flesta i olika nyanser av rött. Läppstiftet har en läcker textur som håller läpparna smidiga och bekväma timme ut och timme in. Dina läppar får en sofistikerad och sammetslen finish. Applicera ett lager, bit av på papper, och applicera ett lager till. Redo!

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
Nyhet

FILORGA OXYGEN-GLOW

Ny Hudvårdsserie

NYHET

MY CLARINS - för kvinnor mellan 18-29 år

Ett unikt koncept baserat på de två stora trenderna

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastare, mjukare och mer ungdomlig hud

Swedish Beauty Awards 2019 - Nominerade i Kategorin Kosmetik

BECKHAM Follow Your Instinct

MOSCHINO TOY 2

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019