Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Clarins

Lyckas med din festmakeup – 3 steg

 

Clarins ger tipsen som får dig att lyckas med din festmakeup – röda matta läppar, markerade ögon och en hy du hittills bara vågat drömma om.

1. Hy – en perfekt finish
En väl återfuktad hy är en hy som utstrålar naturlig fräschör. För att få ett jämnt resultat på din makeup är ansiktscreme A och O. Följ efter med en utjämnande primer, som Instant Smooth Perfecting Touch, den gör hudytan slätare och för din makeup mer hållfast. Applicera sedan Everlasting Foundation från mitten av ansiktet som du tonar utåt mot käke och hårfäste. Fixera med puder och avsluta med en skir rouge längs med dina kindben.

2. Ögon – som förför
För ett hållfast resultat börjar du med att applicera ett tunt lager av ögonprimern Instant Light Eye Perfecting Base. Produktens namn avslöjar dess kapacitet – en uppljusande och perfekt bas för efterföljande makeup. Måla en tunn linje med Crayon Kohl längs med övre fransraden och mellan fransarna för ett subtilt men markerat intryck. Applicera en skir nyans av ögonskuggan Ombre Iridescente på hela ögonlocket och avsluta med att kamma fransarna med Be Long Mascara – för definierade och långa fransar.

3. Läppar – i fokus
Clarins Joli Rouge Velvet bjuder på matta och fylliga kulörer – de flesta i olika nyanser av rött. Läppstiftet har en läcker textur som håller läpparna smidiga och bekväma timme ut och timme in. Dina läppar får en sofistikerad och sammetslen finish. Applicera ett lager, bit av på papper, och applicera ett lager till. Redo!

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion