Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

Locka fram din vackraste vårhud med nya SOS Primers!

 

Snart kommer det efterlängtade ljuset som lockar fram både vårblommorna i rabatten och spirande vårkänslor hos oss. Tyvärr är det skira vårljuset lika vackert som avslöjande. Kanske känns ditt ansikte fortfarande vintertrött, glåmigt och en smula ojämnt i hudtonen? Du är inte ensam. Som tur är har Clarins forskarteam hittat en lika enkel som snabb lösning i nya SOS Primers. För vem vill inte ha en hud som ser piggare ut, strålar av lyster och dessutom har en jämn och fräsch nyans?

SOS Primers lanseras i sex olika färger, enkla att skräddarsy för just dig och dina behov. I ett enda steg ser SOS Primers till att din hud blir återfuktad och får en fantastisk glöd, samtidigt som din efterföljande makeup kan prestera ännu bättre. Vackrare hud på ett ögonblick, med ett resultat som håller längre!

SOS Primers är både enkla att använda och enkla att anpassa efter just din hud. Ta en titt i spegeln och välj sedan färg. Redo? Nu kör vi!

Saknar din hud lyster? SOS Primer i nyansen Universal Light är en färgkorrigerande bas som ögonblickligen ger glöd åt alla hudnyanser och fångar ljuset för ett enastående resultat.

Känns din hud trött? SOS Primer i nyansen Rose fungerar som en uppiggande energiboost för ditt ansikte. Vinka adjö till alla vintriga glåmigheter och njut av en hud som både strålar av lyster och nyfunnen fräschör.

Är din hudton ojämn? SOS Primer i nyansen Peach hjälper huden att dämpa alla småskavanker såsom mörka cirklar, synliga blodkärl eller gamla akneärr. Ditt ansikte känns fräschare med ett perfekt resultat.

Lider din hud av hyperpigmentering? SOS Primers i nyansen Coral innehåller pigment i orange, vilket hjälper huden att maskera och jämna ut pigmenteringar. Din hudton känns omedelbart jämnare.

Skiftar ditt ansikte i rött? SOS Primers i nyansen Green är berikad med gröna pigment som dämpar röda hudpartier. Din hudnyans känns genast jämnare med en lugnande känsla.

Känns din hud gul och blek? SOS Primers i nyansen Lavender hjälper till att dämpa gula partier i ansiktet, vilka har orsakats av föroreningar i luften. Med hjälp av pigment i lila återfår ditt ansikte en klarare känsla.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask