Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Tips

Säkra din look inför sommarens festligheter

 

Sommaren är här vilket även betyder att student, examen och andra festligheter närmar sig. För en hållbar och fulländad look har våra experter valt ut de produkter de inte klarar sig utan till sommarens alla härliga tillställningar.

MAKE-UP

Satsa på en bra grund för din make-up.

Beauty Flash Balm från Clarins ger lyster och håller vilken foundation som helst på plats. Använd gärna ett fixerande puder som du bättrar på med under dagen.

Sensai Cellular Performance Pressed Powder absorberar överflödigt sebum och svett för att hålla make-upen på plats, samt förhindra att huden blir blank.

Satsa även på ett settingspray för att vara helt säker på att makeupen håller hela dagen och långt in på natten. Investera i Clarins Fix' Make-Up Spray, den håller vad den lovar.

“Sprudlande och spontan kreation som sjuder av spänning och förtjusning...”

DOFT

Escada Sorbetto Rosso är en krispig, sprudlande och spontan kreation som sjuder av spänning och förtjusning. Den har en läskande och somrig hjärtnot från vattenmelon samt noter från mandarin, päron och rött äpple. En doft som andas sommar och frihet helt enkelt!

 

NAGLAR

Piffa upp din outfit med en ljuvlig färg på naglarna. En favorit är Sally Hansens Complete Salon Manicure. Lacket har en gel-liknade formula med mycket glans och lång hållbarhet. Nöj dig inte med bara färg när du kan få baslack, stärkande lack, överlack och ett gel-lack - allt i en flaska.

GYLLENE HUD

En solkysst hud önskas av många inför festligheter, ett enkelt och sunt sätt för huden är att använda brun-utan-sol. Förbered huden genom peeling och fukt innan applicering av brun-utan-sol för ett perfekt gyllene resultat. En favoritprodukt är Radiance-Plus Golden Glow booster från Clarins. Blanda några droppar i din bodylotion eller ansiktskräm för en skräddarsydd färg.

Produkter i artikeln
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM