Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
5 tips för en solkysst hud

Guiden till en gyllene solbränna året om - steg för steg.

 

Brun-utan-sol är det smidigaste och samtidigt det hälsosammaste sättet att få en solkysst look. Genom att följa några enkla steg skapar du en bra grund för ett fint och hållbart resultat med lyster. Följ denna 5-stegs-guide för bästa resultat!

Steg 1. Peeling
Skrubba eller torrborsta i cirkulerande rörelser för att bli av med döda hudceller, börja gärna nerifrån anklar och jobba uppåt. Det får igång blodcirkulationen och hjälper till att bli av med slagprodukter. Att exfoliera huden innan applicering av brun-utan-sol är A och O för att få ett jämnt och hållbart resultat.

Steg 2. Återfukta
Se till att ha en återfuktad hud, särskilt de lite torrare partierna som fötter, knän, händer och armbågar. Att återfukta huden innan din brun-utan-sol produkt är ett måste för att undvika ett ojämnt resultat med fläckar och ränder.

“A tan is the best accessory for any outfit!”

Steg 3. Välj rätt produkt
Det finns en mängd olika varianter av brun-utan-sol. Krämig konsistens är den vanligaste men även mer lättflytande konsistenser som gel och koncentrat är populära. Koncentrat blandar du i din favorit bodylotion eller ansiktskräm. Fundera också på om du önskar gradvis eller omedelbar färg. Testa dig fram för att hitta din variant av brun-utan-sol som du är bekväm med. Använd en brun-utan-sol produkt speciellt anpassad för ansiktet för att undvika eventuella orenheter och för att få bäst resultat.

Steg 4. Applicering
Börja med att ta av eventuella smycken, exempelvis ringar. För att få en jämn applicering och för att undvika missfärgade handflator är ett tips att använda en handske anpassad för brun-utan-sol. Jobba med handsken från handlederna/anklarna uppåt och inåt mitten av kroppen med cirkulerande rörelser. Tänk på att din hud bara kan ta emot en liten mäng produkt i taget, applicera hellre flera små mängder än en stor klick.

Steg 5. Sista touchen
Kontrollera att du inte glömt smörja in halsen, öronen eller något annat område. Glöm inte att tvätta handflatorna om du applicerat produkten utan handske. Vänta gärna cirka 20 minuter innan du klär på dig, då brun-utan-sol lätt kan missfärga kläderna. Satsa på lösa, mörkare plagg samma dag.

Här listar vi våra favoriter från Clarins:
- Delicious Self-Tanning Cream
- Liquid Bronze Self Tanning
- Radiance-Plus Golden Glow Booster For Face
- Radiance-Plus Golden Glow Booster Body
- Self Tanning Milky-Lotion

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards