Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
CLARINS

Clarins trendsäkra höstnyheter

 

Höstens makeup-kollektion Joli Rouge et Noir har fokus på både läppar och ögon. Låt oss presentera tre trendsäkra nyheter som kommer i limiterad upplaga.

1. Joli Rouge Gradation – multifärgade läppar
Det älskvärda Joli Rouge får ny kostym för en liten stund. Med sitt tvåfärgade stift färgar det läpparna i trendig gradient-look. Den mörkare nyansen i ytterkant formar och ger läpparna en skarp kontur, när den ljusare nyansen i mitten på läppen skapar volym. Självklart är läppstiftet rikt återfuktande tack vare bland annat mangoolja. Det kommer i tre nyanser: 801 Coral Gradation, 802 Red Gradation och 803 Plum Gradation.

2. Waterproof Eyeliner Gel – intensiva ögon
En eyeliner i gelform som är berikad med intensivt svarta färgpigment som ger en sofistikerad och markerad blick. Tack vare dess konsistens får du ett mjukt intryck utan att kompromissa med färgintensiteten. Då den är vattenresistent har den extra lång hållbarhet – perfekt till höstens festligheter!

3. Supra Volume Mascara – ultralånga fransar
Den kallas för ”stjärnan” i denna kollektion. Mascaran som ger din look det där lilla extra – supervolym och ultralängd till din fransrad. De karbonsvarta färgpigmenten reflekterar ljus och ger intensiv svärta till fransarna. Dessutom är den berikad med volymboostande komplex som över tid kan ge tjockare fransar. Några svep med borsten är vad som behövs för att fullända din makeuplook.

 
Rekommenderat
NYHET

Terre D’Hermès Eau Intense Vétiver

Originaldoftens vitala energi har förädlats ända upp till korken.

NYHET

BOSS THE SCENT Private Accord

Upplev verklighetens kraft med BOSS THE SCENT

NYHET

Gucci Bloom Acqua di Fiori

Lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.

Radiant Lift Concealer

Max Factor Radiant Lift Foundation

Scandinavian Cosmetics får tillskott till den växande hudvårdsportföljen

SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

AZZARO Wanted by night

Adjö, synliga porer