Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
BEAUTY

Clarins Mixologie – personlig hudvård 2.0!

 

Visste du att du kan mixa Clarins produkter för att skapa personlig hud- och kroppsvård som passar dig perfekt? Detta kallas för Clarins Mixologie – och vi tipsar om tre fantastiska produktduos som du bara måste testa! Vad sägs om ett uppiggande ögonlyft på 60 sekunder, en galet återfuktande och lystergivande ansiktsmask eller drömmigt mjuka fötter? Så här skapar du Clarins-magi hemma i badrummet!

Mad Mask – en turboladdad ansiktsmask
Vem tackar nej till en ansiktsmask med extra allt? Inte vi, i alla fall! Gör en superboostad mask med Clarins-mixen som kallas Mad Mask genom att blanda några droppar av valfri Clarins-ansiktsolja med den återfuktande masken SOS Hydra. Har du en glåmig, stram och uttorkad hud är det fukt- och lystergivande Blue Orchid Treatment Oil du ska ha – men det finns flera oljor att välja bland för olika hudtyper och behov.

Så här gör du:
Ta några droppar av valfri Clarins-ansiktsolja och blanda med SOS Hydra. Applicera jämnt över hela ansiktet och låt verka i tio minuter innan du sköljer av.

“Clarins Mixologie ger dig några av Clarins eftertraktade hemligheter inom spa-expertis”

60” Eye Lift – för en piggare blick på sekunder
Att mötas av trötta ögon med mörka ringar på morgonen är kanske inte så kul, men lösningen är bara 60 sekunder bort med Clarins-mixen som kallas 60” Eye Lift! Om du blandar Total Eye Lift med Everlasting Concealer får du en concealermix som täcker mörka partier och ljusar upp ögonpartiet, samtidigt som huden runt ögonen blir slätare och får en synlig lift-effekt.

Så här gör du:
Blanda i lite av Total Eye Lift i Everlasting Concealer innan du försiktigt klappar in mixen på ögonkonturen.

 

Soft Feet – för vackra och silkeslena fötter
Vill du skämma bort dina fötter lite extra, eller visa upp deras snyggaste jag i sandaler? Då måste du testa Clarins-mixen som heter Soft Feet! Mixen består av fotkrämen Foot Beauty Treatment Cream och kroppsoljan Relax Treatment Oil. Fotkrämen i sig ger näring och mjukar upp hård hud, men tillsammans med oljan får fötterna även ett avslappnande lugn – perfekt efter en dag på språng.

Så här gör du:
Addera några droppar av Relax Treatment Oil i Foot Beauty Treatment Cream, blanda ihop dem och massera in mixen på fötterna innan du går och lägger dig. Njut av fötter med en pånyttfödd känsla på morgonen!

Rekommenderat
VINNARE

Våra vinnare i Swedish Beauty Awards 2024

Årets damdofter

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards