Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

9 julklappstips från Clarins

 

Överraska dina nära och kära med en härlig julnecessär från Clarins. Frossa i olika paket för både dam och herr med ansiktsvård, kroppsvård och makeup. Låt oss presentera nio julklappstips...

1. Fukt, fukt och åter fukt
Den här trion är en riktig fuktboost som tillsammans lämnar huden mjuk, följsam och full av naturlig lyster. Ansiktscremen passar alla hudtyper och åldrar. I kombination med den milda exfolianten och rikligt återfuktande ansiktsmasken blir detta paket något som de flesta suktar efter – särskilt huden.

Innehåller: Hydra-Essentiel Cream, SOS Hydra Masque och Gentle Refiner Exfoliating Cream

2. Askungecreme plus vänner
Bara Beauty Flash Balm är skäl nog att älska detta julpaket. Askungecremen eliminerar trötthetstecken och ger ett så kallat ”skönhetslyft”. Även en mild exfoliant, som ger jämnare hudyta, samt återfuktande läppglans i skir rosa följer med necessären.

Innehåller: Beauty Flash Balm, Gentle Refiner Exfoliating Cream och Instant Light Natural Lip Perfector

3. Till alla makeup-lovers
Ett julpaket fyllt till bredden av riktiga makeup-klassiker. Dels en mascara som ger ”supervolym” till fransraden, en lystergivande primer och ett återfuktande läppglans i skir rosa. Storfavoriten är ändå Smooth Perfecting Touch – primern med utslätande effekt som får övrig makeup hållfast.

Innehåller: Mascara Supra Volume, Instant Smooth Perfecting Touch, SOS Primer och Instant Light Natural Lip Perfector

4. Antiage-kit med glow
Detta kit är perfekt för mogen hud. Clarins bästsäljande Double Serum är fylld med antiage-egenskaper och tillsammans med Askungecremen Beauty Flash Balm som ger ett omedelbart uppfriskande lyft till ansiktet behövs inte så mycket mer för att göra någon extra glad till jul. Det skulle vara den mjukgörande och rikligt återfuktande läppoljan då.

Innehåller: Double Serum, Beauty Flash Balm och Instant Light Lip Comfort Oil

5. Fulländad rutin mot de första ålderstecknen
Vill du ge bort en hudvårdsrutin i jul? Då väljer du Multi Active-necessären som innehåller både dag- och nattcreme vars ingredienser verkar skyddande och behandlar första tecken på åldrande. Den återfuktande ansiktsmasken är ett ypperligt komplement till denna duo.

Innehåller: Multi-Active Day Cream, Multi-Active Night Cream och SOS Hydra Masque

6. Extra Firming-kit
Precis som namnet antyder är detta kit helt enkelt extra firming . Det vill säga att produktenra bibehåller fasthet, smidighet och lysterfull hy. I necessären hittar du både dag- och nattcreme samt en kompletterande ansiktsmask med högpresterande antiage-egenskaper.

Innehåller: Extra-Firming Day Cream, Extra-Firming Night Cream och Extra-Firming Mask

7. Perimenopaus-kit
Dessa produkter kompenserar effekten av hormonellt åldrande i huden. Julpaketet innehåller dag- och nattcreme som ger skydd till huden samt har utslätande och lystergivande egenskaper. Handcremen gör susen för torra händer som även de behöver extra kärlek under hormonella förändringar.

Innehåller: Super Restorative Day Cream, Super Restorative Night Cream och Super Restorative Hand Cream

8. Ljuvliga kroppscremer
Vet du någon som vill skämma bort kroppen lite extra vid jul? Då är detta rikligt återfuktande julpaket perfekt. Det innehåller en kroppsskrubb och bodylotion som tillsammans jämnar ut huden och lämnar den mjuk, smidig och återfuktad. Handcremen tar hand om både händer och nagelband.

Innehåller: Moisture-Rich Body Lotion, Exfoliating Body Scrub och Hand and Nail Treatment Cream

9. Allt för honom
Ett julpaket med skönhetsprodukter vars ingredienser är anpassade för manlig hud och hår. Det innehåller återfuktande och uppfriskande ansiktsrengöring och ansiktscreme. Icke att förglömma ögoncremen som jobbar med att eliminera trötthetstecken. Tuben med kombinerat schampo och duschcreme fulländar detta kit.

Innehåller: Active Face Wash, Super Moisture Balm, Shampoo & Shower och Anti-Fatigue Eye Serum

 
Rekommenderat
Nyhet

FILORGA OXYGEN-GLOW

Ny Hudvårdsserie

NYHET

MY CLARINS - för kvinnor mellan 18-29 år

Ett unikt koncept baserat på de två stora trenderna

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastare, mjukare och mer ungdomlig hud

Swedish Beauty Awards 2019 - Nominerade i Kategorin Kosmetik

BECKHAM Follow Your Instinct

MOSCHINO TOY 2

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019