Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

STELLA PEONY

 

2018 lanseras STELLA Peony, en hyllning till varumärkets första, klassiska Peony-doft som fångar den strålande energin i en blommande engelsk trädgård.

Stella: ”Det fanns något i den första Peony-doften som fångade andan i det vi gör här på Stella McCartney, och vi ville tillbaka till den unika känslan. Det här är en vacker syster till den ursprungliga Stella-doften, och jag tror att det är precis vad människor längtar efter.”

Delikat men ändå vågad – parfymen blandar fräscha, peppriga blomnoter med den sensuella lättsinnigheten och maskuliniteten hos ambra, som är huvudnoten i Stella McCartneys signaturdoft STELLA.

“Pioner hör till de vackraste blommorna i världen”

INSPIRATIONEN

Resan börjar med pionen och dess ekologiska oskuldsfullhet som för tankarna till den engelska landsbygd där Stella McCartney hämtar sin inspiration, med fokus på dess livfulla färger och tidlösa känsla. Den första fläkten av den blommiga doften, förankrad i dess frodiga gröna essens, lägger grunden för upplevelsen.

Stella: ”Pioner hör till de vackraste blommorna i världen. Många kvinnor älskar dem och jag med. Doften påminner om rosor, men med en grönare och jordigare ton och en luftig sensualitet som jag älskar. Den är fräsch, lätt att bära och har en egen identitet.”

 

INGREDIENSERNA

STELLA Peony har en träig, elegant blomdoft som först kryddats med svartpeppar och sedan grundats med cederträ, patchouli och lite ambergrey, vilket ger ett intryck av blommig fräschör. Den är vital, livfull, levande.

Toppnoter av mandarin, fresia och lotusblomma öppnar upp med en daggfrisk känsla.
Hjärtnoten av rosa pion och geranium ger ett aromatiskt, luftigt och grönt intryck, som en nyplockad bukett.
Doftens bas kombinerar hudnära sensualitet från ambra med den fylliga doften av patchouli: subtil, förförisk och ädel.

Den centrala doften kommer från den rosa pionen, en variant av den vackra blomman som kontrasterar med peppar i hjärtnoten.
I enlighet med varumärkets etiska grundsyn och ständiga arbete för hållbarhet har den varma, maskulina ambradoften utvunnits från en innovativ, modern och miljövänlig ersättning för ambra – en mycket dyrbar animalisk produkt som kommer från kaskelottvalen. Resultatet blir en kvardröjande, elegant förförelse.

Doftens hudnära, sensuella känsla förstärks av polerad patchouli som utvunnits genom molekylär destillering och hållbar skörd, vilket bygger upp ett jordigt djup i doftens bas. Denna dyrbara råvara skördas ansvarsfullt i lokala jordbruksprojekt på Java och Sumatra i Indonesien för att ge högre inkomster för bönderna och en mer ansvarsfull produkt för slutkonsumenten.


Produkt i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask