Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

LE COUVENT REMARKABLE PERFUMES

 

Ge dig ut på en resa. Beträd okänd mark. Remarkable Perfumes är inspirerade av de legendariska hamnar där Louis Feuillée, botaniker hos kung Ludvig XIV, lade till med sitt fartyg. Tillflyktsorter med unika, ljuvliga dofter. Kollektionen utökas med tre nya doftdestinationer som lanseras vecka 14. TINHARÉ: en exotisk inbjudan till en fängslande, soldränkt hamn på öarna utanför brasilianska Bahia. PALMAROLA: mjuk och silkeslen, likt ljuset som reflekteras från de vita klipporna på de Pontinska öarna. KYTHNOS: den vilda buskvegetationen macchia, som smeks av vinden när den blåser över Kykladerna.



TINHARÉ

En doft av öarna utanför Bahia.

TINHARÉ, minnet av en resa till Brasiliens öar, där tiden står still. En oändlig strand med orörd sand. TINHARÉ, en hamn där luften vibrerar av en söt, aromatisk doft och rytmen av trummor. Men det är framför allt början på en soldränkt resa. Sötman hos saftig röd mandarin öppnar upp för en mild, feminin hjärtnot, som övergår i en djup och fyllig basnot. Sensuella, beroendeframkallande TINHARÉ med sin vaniljbas visar sitt rätta jag i en söt, tropisk drömlik tillvaro med den fängslande doften från öarna utanför Bahia.




PALMAROLA

En doft av de Pontinska öarna.

PALMAROLA, i hjärtat av de Pontinska öarna, har något visst som man bara kan hitta bortom civilisationens gränser. Det kristallklara havets fängslande nyanser av blått blandas med klippornas gnistrande vita färg. Doften öppnar upp med en livlig blandning av kalabrisk bergamott och italiensk citron och övergår sedan till en blommig hjärtnot av magnifik, berusande jasmin. Basen har byggts upp kring noter av guyacanträ som ger djup och elegans till denna italienska doftresa



KYTHNOS

En doft av Kykladerna.


En underbar, vildvuxen ö där lugnet hos de grekiska byarna står i kontrast mot fientligheten hos den täta, ogenomträngliga macchian. Det soldränkta vilda gräset vajar för vinden och avger en stark, aromatisk doft. KYTHNOS är som minnet av en sommar på Kykladerna i Medelhavet. Den börjar med en fräsch kombination av lavendel och timjan, där den senare även finns med i hjärtnoten. I basnoten varvas träiga vetivernoter med aromatiska inslag som bildar en djup och fyllig doftsignatur.

 
Rekommenderat
VINNARE

Våra vinnare i Swedish Beauty Awards 2024

Årets damdofter

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards