Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

LACOSTE L.12.12 EAU FRAÎCHE

 

LACOSTE lanserar två nya EAU FRAÎCHE-Dofter, inspirerade av och uppkallade efter den klassiska tenniströjan L.12.12 som skapades av RENÉ LACOSTE 1933. doftserien kännetecknas av stilrena flaskor med rundade kanter och den klassiska krokodilen på framsidan.

L.12.12 EAU FRAÎCHE POUR ELLE

Hon äntrar tennisbanan med tidlös elegans, iklädd tenniströja och veckad kjol. En uppfriskande doft av mandarin tillför energi med samma kraft som ett inledande serveess. Halvvägs in i matchen framträder feminina, marina noter i kombination med magnolia, lilja och vit jasmin. I den avgörande matchbollen utvecklas en diskret doft av indonesisk patchouli samt noter av trä och mysk. Den rosa flaskan, som symboliserar segertrofén, har en frostad nederdel och är prydd med en champagnefärgad krokodil.

L.12.12 EAU FRAÎCHE POUR LUI

Han bär krokodilen med stolthet. ”Musketören” är smidig och elegant på tennisbanan, där han jagar sitt byte. Han drar blickarna till sig, precis som den limegröna Eau Fraîche-flaskan med sin karakteristiska gröna krokodil. Doften öppnar upp med en smash av manliga, marina noter i kombination med frisk citron som ger hjärtnoten av limoncello en lätt frostig ton. Den aromatiska basen med noter av trä och mysk representerar den vinnande bollen, med kraftfull och modern sensualitet.

 

Tillsammans hänger sig L.12.12 Eau Fraîche-paret åt förförelsens spel, där de dras till varandra med en oemotståndlig kraft. De konkurrerar inte, utan kompletterar varandra. Detsamma gäller dofterna: eleganta, men ändå enkla och avslappnade – den perfekta mixen av somrig energi och fräschör, med en spänning och hetta som stiger för varje set i matchen. I stället för att slå bollen fram och tillbaka utbyter de heta blickar på tennisbanan – i ett spel där allt är tillåtet.

Produkter i artikeln
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM