Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
NYHET

HERMÈS Eau de citron noir

 

«På min doftresa genom den variationsrika världen av hesperidia har jag stött på en mängd spännande citrusfrukter. Fingerlime, fingercitron, kaffirlime... Jag fattade tycke för många ovanliga citrussorter, men valde till slut den karakteristiska, rökiga och eleganta doften av svart lime som huvudnot».

/Christine Nagel

Hermès har en lång och framgångsrik tradition av cologne-dofter. Omedelbar njutning, graciös elegans, fyllig fräschör, sinnlig lockelse; dessa dofter öppnar dörren till Hermès fantastiska värld. Deras dragningskraft är oberoende av genre, mode, ålder eller säsong och förvandlar en vardaglig handling till en intensiv stund av njutning.

Inspirerad av Hermès första cologne Eau d’orange verte, ville Christine Nagel tillföra en modern, sprudlande och elegant touch till denna klassiska dofttyp, på ett sätt som skulle kräva stor teknisk skicklighet av vilken parfymör som helst.

“En cologne med unik karaktär och överraskande långvarig fräschör som håller i sig från mitt på dagen till sent på kvällen! ”

Med utgångspunkt från hesperidium, citrusfrukten, har hon skapat en intensiv, bestående fräschör. Resultatet är Eau de citron noir, en lika paradoxal doft som frukten den är uppkallad efter.

Inspirationen kommer från en djupdykning i citrusfamiljens enorma mångfald. Skal, kärnor, fruktkött… så många olikheter, så många aspekter – och något helt oväntat: den mystiska ingrediensen svart lime. Är det en frukt? En krydda? Det är både och. I handen känns den lätt som en fjäder. Doften är helt unik, nästan metallisk. Färgen är överraskande. Svart lime är nämligen grön från början … Denna lilla, aromatiska frukt kokas först i saltat vatten och får sedan soltorka i flera veckor. Gradvis får den en mörkbrun, nästan svart färg, och doften blir fyllig och rökig.

 

Eau de citron noir är en cologne med unik karaktär och överraskande långvarig fräschör som håller i sig från mitt på dagen till sent på kvällen!

Christine Nagel återskapar känslan som fångade henne genom att kombinera citrusfrukternas explosiva vitalitet med de djupa och lätt rökiga tränoterna hos svart lime…

Denna nya doftnot framhävs genom en kontrast av ljus och mörker, med en distinkt mörkblå färg som utgör en djup och sofistikerad nyans i Hermès regnbågsspektrum av cologne-dofter.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
NYHET

Terre D’Hermès Eau Intense Vétiver

Originaldoftens vitala energi har förädlats ända upp till korken.

NYHET

BOSS THE SCENT Private Accord

Upplev verklighetens kraft med BOSS THE SCENT

NYHET

Gucci Bloom Acqua di Fiori

Lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.

Radiant Lift Concealer

Max Factor Radiant Lift Foundation

Scandinavian Cosmetics får tillskott till den växande hudvårdsportföljen

SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

AZZARO Wanted by night

Adjö, synliga porer