Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

GUCCI Guilty EDP

 

Det nya kapitlet för signaturdofterna GUCCI GUILTY frossar i föreställningen om män och kvinnor som är helt frigjorda. En modern form av självuttryck och djärvhet deklareras klart och tydligt i ett nytt, kraftfullt statement: #ForeverGuilty.

#ForeverGuilty presenterar berättelsen om två individer som lever sina liv utan hänsyn till sociala normer i samhället. Deras relation är helt naturlig och samtidigt galet excentrisk. Miljön är Los Angeles, en stad präglad av mättade färger och frigjord attityd. Här samlas filmstjärnor i en smältdegel av olika kulturer, där alla accepteras precis som de är.

Huvudpersonerna i den nya GUCCI GUILTY-kampanjen är två typiska Los Angeles-bor. Oscarsvinnande skådespelaren och musikern Jared Leto återvänder till berättelsen om GUCCI GUILTY och får nu sällskap av sångerskan och låtskrivaren Lana Del Rey, som sålt flera platinaskivor. I kampanjen är sångerskan glamourös och andlig – den perfekta motparten till Jared Letos sorglösa själ. De spelar två personer som lever och älskar utanför samhällets normer, fångade i olika, välkända amerikanska miljöer.

De är egna individer men ändå naturligt sammansvetsade. I diskret filmade scener, med Glen Luchford bakom kameran, besöker de legendariska sevärdheter i Hollywood och andra typiskt amerikanska miljöer. Det är allt från scener i ett motell och i bilen till tvättautomaten, skönhetssalongen, mataffären och en diner – där Courtney Love spelar servitris.

Den berömda kyrkogården Hollywood Forever syns också i bakgrunden med sin grönska och sina extravaganta gravstenar. Guccis creative director Alessandro Michele blev inspirerad av den här platsen, vilket märks i kampanjens namn: #ForeverGuilty.

“GUCCI GUILTY POUR HOMME och POUR FEMME, dofter för frisinnade njutningsmänniskor”

Dofterna GUCCI GUILTY POUR HOMME och POUR FEMME ger uttryck för känslan av att vara hämningslös. Damdoften har fått en ny dimension av orientaliska blommor som berikar den ursprungliga eau de toiletten med fyllighet och elegans.

Förstklassiga blomnoter och förhöjda naturliga dofter sammanförs till en kraftfull och sofistikerad eau de parfum. Dess högre parfymkoncentration gör att den är mer intensiv än den klassiska eau de toiletten, med utsökta ingredienser som mandora, rosépeppar, syrén och patchouli.

Den inledande känslan i doftens budskap, toppnoten, genomsyras av väldoftande citrusnoter från mandora, en frukt man hittar på Cypern i Medelhavet, med inslag av naturlig bergamott och rosépeppar.

Hjärtnoten definierar doftens nya komplexitet. Noter av syrén, ros och viol varvas med geraniumolja för att skapa en nyanserad och individuell blomblandning. Doften definieras av två olika patchoulioljor: Patchouli Coeur och mikrodestillerad patchouliolja, som i kombination med noter av ambra efterlämnar en varaktigt kvardröjande doft.

De höga, eleganta flaskorna har ett nytt, sensuellt formspråk. Flaskan till GUCCI GUILTY POUR FEMME har samma siluett som sin manliga motpart, vilket ger uttryck för den jämlikhet mellan kvinnor och män som de representerar. Flaskan är delvis insvept i guldfärgad metall med en matchande, skimrande kork som reflekterar den blekrosa parfymen inuti. Flaskan och korken till GUCCI GUILTY POUR HOMME är klädda i kanonmetall för att komplettera innehållets varma, lilagrå färg. Den matta elfenbensfärgade och svarta förpackningen skapar en snygg kontrast till den klassiska GG-logon i guld och silver.

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards