Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

GUCCI Guilty Absolute pour Femme EdP

 

Kärlek med absolut frihet. Gucci presenterar ett nytt kapitel i doftberättelsen Gucci Guilty, som hyllar idén om att definiera sin egen kärleksrelation utan att ta hänsyn till samhälls- och könsnormer.

Revolutionen #GuiltyNotGuilty fortsätter med lanseringen av Gucci Guilty Absolute Pour Femme, den perfekta partnern till Gucci Guilty Absolute Pour Homme. De två dofterna kompletterar varandra på resan mot frihet och ger tillsammans uttryck för frigjord kärlek.
Gucci Guilty Absolute Pour Femme inleds med en förtrollande toppnot av björnbär och är en icke-traditionell doft skapad för den moderna kvinnan.

Det finns inget absolut sätt att bära en doft.
Det finns inget absolut sätt att älska.
Det finns inget absolut sätt att förenas.
#GuiltyNotGuilty

“Doften av vilda björnbär i skogen”

DOFTEN

"Den utsökta doften av stora, saftiga bär på praktfulla björnbärsbuskar i skogen får det att vattnas i munnen. Det är en varm doft präglad av symbolik och mystik." Alberto Morillas

Doften av vilda björnbär i skogen – det var Alessandro Micheles första vision av Gucci Guilty Absolute Pour Femme. Han gav mästerparfymören Alberto Morillas i uppdrag att ta fram en fyllig och modern doft. Det nya kapitlet i berättelsen #GuiltyNotGuilty går utanför ramarna för traditionella damdofter och vidareutvecklar den klassiska blommiga chypre-doften till en unik, fruktig chypre.

I doften finns tre huvudingredienser som omdefinierar synen på sensualitet och romantik.

Björnbär:
Fruktig och saftig med en mystisk touch – en naturligt framställd doftnot av högsta kvalitet.

Bulgarisk ros:
Fyllig, intensiv och modern blomnot med en kryddig twist. Essensen utvinns med hjälp av ångdestillering. Det är en flera hundra år gammal metod, där ånga passerar genom flera lager rosenblad placerade på brickor i destilleringskärlet. Därmed frigörs eteriska oljor, som separeras från vattnet när ångan svalnar.

Goldenwood:
Ett nytt, naturligt extrakt från nutkacypressen. Denna innovativa doftnot kombinerar värmen från traditionella tränoter och de fylliga bärnstensnoterna från nutkacypressen. Det är en unik, flerdimensionell tränot med inslag av eld och läder. Goldenwood är en av huvudnoterna även i Gucci Guilty Absolute Pour Homme, vilket skapar en koppling mellan den manliga och kvinnliga doften. Den gemensamma ingrediensen förenar de två dofterna i ett uttryck för modern manlighet och kvinnlighet.

 

I Gucci Guilty Absolute Pour Femme har Alberto Morillas kombinerat de tre huvudingredienserna med bergamott, patchouli och ambergis för att skapa en djup, beroendeframkallande doft med inslag av mysk.

"Det är väldigt viktigt att skapa dofter med autentiska noter som luktar gott och inte känns artificiella. Det är den här typen av dofter som Alessandro vill ha. Det ska vara enkelt att förstå – när du känner doften ska du kunna identifiera doftnoterna. Doften ska ge en känsla av frihet." Alberto Morillas

Produkt i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask