Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

Gucci Bloom Acqua di Fiori

 

Band som knyts i ungdomlig spontanitet och glädje utvecklas till kvinnlig vänskap som håller över tid och rum. Denna starka vänskap skildras i ett nytt kapitel om Gucci Bloom. Gucci Bloom Acqua di Fiori hyllar ungdomens och vänskapens livskraft och energi, och är en frisk, grön doft som skapats utifrån originaldoften. Denna fräscha och upplyftande parfym lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.

NOTERNA

Alessandro Micheles nya doft har komponerats av mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Bloom Acqua di Fiori är en frisk, grön doft med samma högkoncentrerade ingredienser som Gucci Bloom, vars doft för tankarna till en blommande trädgård.

Originaldoftens blomackord har utvecklats till ett distinkt doftuttryck. Den intensivt gröna och fräscha toppnoten öppnar upp med en ny, daggfrisk doft av grön galbanum och späda svartvinbärsknoppar. Subtila mysknoter från galbanumbladen kickar igång den utsökta kryddigheten hos svartvinbärsknopparna.

I hjärtnoten hittar vi, precis som i originaldoften, jasminknoppar, rangoon creeper och tuberos, och den sensuella basen med mysk och sandelträ ger värme och djup. Tillsammans skapar dessa doftnoter ett vattenfall av blommighet, vilket även illustreras i kampanjen.

“Lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.”

KAMPANJEN

En drömlik värld målas upp för att skildra Gucci Bloom Acqua di Fioris hyllning till ungdomlig livskraft och energi. I reklamfilmen, regisserad av Glen Luchford, njuter doftambassadörerna Dakota Johnson, Hari Nef och Petra Collins av naturens skönhet och pånyttfödelse, och visar upp sitt speciella vänskapsband.

I ett ögonblick av vibrerande optimism ser man trion simma i skymningen i en glittrande sjö fylld av blommor och vass.

Våren har kommit och dess hoppfullhet är helt i samklang med de tre vännernas känslor.

 
Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion