Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
NYHET

Gucci Bloom Acqua di Fiori

 

Band som knyts i ungdomlig spontanitet och glädje utvecklas till kvinnlig vänskap som håller över tid och rum. Denna starka vänskap skildras i ett nytt kapitel om Gucci Bloom. Gucci Bloom Acqua di Fiori hyllar ungdomens och vänskapens livskraft och energi, och är en frisk, grön doft som skapats utifrån originaldoften. Denna fräscha och upplyftande parfym lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.

NOTERNA

Alessandro Micheles nya doft har komponerats av mästerparfymören Alberto Morillas. Gucci Bloom Acqua di Fiori är en frisk, grön doft med samma högkoncentrerade ingredienser som Gucci Bloom, vars doft för tankarna till en blommande trädgård.

Originaldoftens blomackord har utvecklats till ett distinkt doftuttryck. Den intensivt gröna och fräscha toppnoten öppnar upp med en ny, daggfrisk doft av grön galbanum och späda svartvinbärsknoppar. Subtila mysknoter från galbanumbladen kickar igång den utsökta kryddigheten hos svartvinbärsknopparna.

I hjärtnoten hittar vi, precis som i originaldoften, jasminknoppar, rangoon creeper och tuberos, och den sensuella basen med mysk och sandelträ ger värme och djup. Tillsammans skapar dessa doftnoter ett vattenfall av blommighet, vilket även illustreras i kampanjen.

“Lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.”

KAMPANJEN

En drömlik värld målas upp för att skildra Gucci Bloom Acqua di Fioris hyllning till ungdomlig livskraft och energi. I reklamfilmen, regisserad av Glen Luchford, njuter doftambassadörerna Dakota Johnson, Hari Nef och Petra Collins av naturens skönhet och pånyttfödelse, och visar upp sitt speciella vänskapsband.

I ett ögonblick av vibrerande optimism ser man trion simma i skymningen i en glittrande sjö fylld av blommor och vass.

Våren har kommit och dess hoppfullhet är helt i samklang med de tre vännernas känslor.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM