Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
GOD JUL FRÅN FILORGA

Grunden till all skönhet - Din hy!

 

Hur väl tar du hand om din hy? Huden är vårt största organ och ska stå emot väder, vind och tidens påverkan. Din hälsa och ditt välmående återspeglas i din hud, ta hand om den på samma sätt som du tar hand om din hälsa. Upptäck FILORGA! Som andra största hudvårdsvarumärke i Frankrike har Filorga på kort tid även tagit Sverige med storm.

Allt började 1978 med en fransk läkare inom estetisk medicin vid namn Michel Tordjman. Med en stor fascination och passion för cellbiologi grundade han FILORGA. I över 35 år har Filorgas högpresterande medicinska anti-ageing lösningar använts av ledande estetiska kirurger och läkare i över 60 länder.

År 2007 upptäcktes den patenterade kronosfären av Frankrikes vetenskapliga forskningsmyndighet (CNRS), som möjliggjorde ett sätt för den aktiva ingrediensen NCTF® att penetrera djupt ner i huden utan injektionsbehandling. Tack vare kronosfärer och medicinsk forskning kan NCTF® och Hyaluronsyra penetrera huden utan nålar. Resultatet blev FILORGA MEDI-COSMETIQUE®, hudvårdsprodukter med effektiva anti-ageing lösningar som innehåller samma ingredienser och i vissa produkter, även samma koncentration som används inom den estetiska medicinen.

“Beauty is an art, we made it a science”

NCTF-REVERSE förbättrar din hy avsevärt & rynkor minimeras.

Idag är FILORGA en världsledande leverantör av anti-aging produkter för både professionellt bruk och för allmänheten. Med den senaste tekniken i deras moderna forskningslaboratorium utvecklar och skapar FILORGA ständigt nya produkter för att möta och skräddarsy konsumenternas framtida behov. Deras produkter fungerar utmärkt till både kvinnor och män.

Önska din hy en god- och välmående jul med några av FILORGAs professionella produkter.

Rekommenderat
VINNARE

Våra vinnare i Swedish Beauty Awards 2024

Årets damdofter

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards