Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Fars dag

FARS DAGS TIPS

 

Den 11:e november är det dags att hylla våra underbara fäder och skämma bort dem riktigt ordentligt. Som tack för att han varit ett stöd genom ditt liv passar det sig väl att ge honom en liten gåva. Men i en uppsjö av presenttips kan det vara svårt att hitta något som garanterat uppskattas. Den klassiska slipsen i all ära men en väldoftande parfym från Azzaro gör honom definitivt glad.

AZZARO WANTED
Azzaro Wanted, en manlig Eau de Toilette för den häpnadsväckande mannen som vet hur man tar tillvara på sina chanser och trotsar ödet.
Wanted kombinerar fräschheten från kardemumma , träig elegans från vetiver och tonka bönans värme i en läcker och vågad flaska ... Som en symbol för frihet.

AZZARO WANTED BY NIGHT
Det senaste tillskottet från Azzaro, Wanted By Night. En sensuell kvällsupplaga av originalet Wanted.
Den nya parfymen är inspirerad av Loris Azzaros njutningslystna livsstil under 1970-talet. Azzaro Wanted By Night är doften av en modern förförare. En extraordinär man. Elegant, djärv och mystisk, han andas självförtroende och makt.

Han tar över både rum och fest med sin karisma och utstrålning. Han tar chanser och litar på sin instinkt och lever livet såsom han själv väljer. Azzaro Wanted By Night är en explosiv träig och kryddig orientalisk doft. Kompositionen blandar exotiska trädslag och kryddor och de tre huvudnoterna är kanel, rött cederträ och tobak, som lämnar den ultimata kombinationen av frestelse och maskulinitet.

 
Produkter i artikeln
Rekommenderat
Nyhet

FILORGA OXYGEN-GLOW

Ny Hudvårdsserie

NYHET

MY CLARINS - för kvinnor mellan 18-29 år

Ett unikt koncept baserat på de två stora trenderna

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastare, mjukare och mer ungdomlig hud

Swedish Beauty Awards 2019 - Nominerade i Kategorin Kosmetik

BECKHAM Follow Your Instinct

MOSCHINO TOY 2

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019