Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

Escada Sorbetto Rosso

 

Valet av doft är ofta kopplat till en viss känsla eller sinnesstämning, som kan vara både personlig och universell. ESCADA lanserar nu Sorbetto Rosso, 2018 års sommardoft i begränsad upplaga som garanterat kommer att fånga varje kvinnas hjärta. Denna exotiska, sensuella och beroendeframkallande doft är lika intensiv och oförglömlig som en het sommarromans. En kärlekshistoria värd att minnas!

ESCADA var det första varumärket att lansera dofter som, precis som en semesterflört, bara varar sommaren ut. Kvinnan bakom detta revolutionerande koncept var Margaretha Ley, tidigare svensk modell och senare chefsdesigner på ESCADA som hon var med och grundade. Hennes arv lever kvar mer än 25 år efter ’Chiffon Sorbet’, och ESCADAs sommardofter i begränsad upplaga har blivit några av de mest framgångsrika lanseringarna i parfymvärldens historia. Nya Sorbetto Rosso är en doft fylld av njutning och glädje, som för tankarna till den italienska Amalfikusten och känslan av att leva la dolce vita. Det är en krispig, sprudlande och spontan kreation som sjuder av spänning och förtjusning.

“Sorbetto Rosso en frisk sommarsorbet”

Hjärtnoten utgörs av läskande och somrig vattenmelon. För att framhäva vattenmelonens fruktiga, saftiga och gröna noter tillsatte den kände parfymören Richard Herpin ingredienser som bidrar till att lyfta fram dess olika aspekter. För att förstärka fruktens uppfriskande och saftiga karaktär valde han mandarin och calone, medan päron, rött äpple och bränd mandel lyfter fram dess söta gourmandnoter. Slutligen tillsatte han tiareblomma, mysk och ambrox för att göra doften ännu mer sensuell, fräsch och behaglig. Resultatet låter den äventyrslystna unga kvinnan återuppleva lyckliga stunder från minnesvärda sommarsemestrar.

 

På den ikoniska flaskan finns en vattenmelon avbildad, som en koppling till doften inuti. Den danske designern Mads Berg fångar en känsla av harmoni mellan kvinnans och naturens skönhet. De stämningsfulla, somriga färgerna signalerar frihet, avkoppling och stillhet. Mads Bergs ESCADA-kvinna ger ett avslappnat och behagligt intryck, där hon just har anlänt till sina drömmars sommardestination.

Den somrigt lekfulla Sorbetto Rosso ger Escada-kvinnan en känsla av frihet och verklighetsflykt under en sommar full av möjligheter, där nya äventyr väntar bakom varje hörn. Sorbetto Rosso är en doft fylld av ren njutning och glädje som går rakt in i hjärtat.

Rekommenderat
Clarins

Lyckas med din festmakeup – 3 steg

Röda matta läppar och markerade ögon

Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

BLACK FRIDAY

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For