Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

ESCADA MIAMI BLOSSOM

 

ESCADAs senaste sommardoft, MIAMI BLOSSOM, är en upplevelse utöver det vanliga. Denna nya doftkreation tar med den äventyrslystna ESCADA-kvinnan till Miamis förföriska och glamourösa värld. Med MIAMI BLOSSOM skapar hon minnen för livet och upplever en sommarförälskelse hon aldrig kommer att glömma!

SOMMAR I MIAMI

ESCADA var det första varumärket att lansera dofter som, precis som en semesterflört, bara varar sommaren ut. Kvinnan bakom detta revolutionerande koncept var Margaretha Ley, tidigare svensk modell och senare chefsdesigner på ESCADA som hon var med och grundade.

Hennes arv har levt kvar i över 25 år, och ESCADAs sommardofter i begränsad upplaga har blivit några av parfymvärldens mest framgångsrika lanseringar. Årets blommiga, fruktiga doft är färgglad och elegant och ger en sprudlande känsla av glädje och lycka.

“En naturlig, feminin och minnesvärd doft som tar ESCADA-kvinnan med på en ändlös sommarsemester”

FÄRGGLAD SOMMARCOKTAIL

I hjärtnoten hittar vi saftig ananas. Denna klassiska sommarfrukt har en söt och frisk smak, vilket fick parfymören Caroline Sabas att välja den som huvudingrediens. Det som gör doften unik är dess sprudlande, friska noter av vita blommor i kombination med energigivande inslag av färska frukter.

En uppfriskande, färgglad cocktail, där fruktiga toppnoter av läskande vattenmelon och frisk apelsin harmoniskt samspelar med prunkande hjärtnoter av tahitigardenia, jasmin, tuberos och ananas för att skapa en ljus och fräsch sommarkänsla.

Subtila basnoter av sandelträ och mysk fullbordar denna unika doftkreation och skapar en positiv glöd. Resultatet är en fräsch, sprudlande vision av kvinnlighet – en klassisk ESCADA-doft som andas energi, lätthet och saftighet.

 

PASSION FÖR FÄRGER

Modeillustratören Yordanka Poleganovas passion för färger lyser igenom i hennes unika, feminina bilder som fångar Miamis glamourösa värld. Yordankas ESCADA-kvinna är naturligt elegant och sensuell, med en positiv och sprudlande personlighet.

MIAMI BLOSSOM är en naturlig, feminin och minnesvärd doft som tar ESCADA-kvinnan med på en ändlös sommarsemester.

Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion