Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
LIMITED EDITION

ESCADA Flor del Sol

 

Den här sommaren hyllar Escada Flor del Sol Limited Edition semester, frihet och vänskap. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko.

En fruktig och blommig doft med inspiration från en tjejresa till Mexiko, en exotisk plats, perfekt för en drömsemester. Omgivna av palmer läppjar tjejerna på drinkar vid poolen, dansar, drömmer och skapar gemensamma minnen för resten av livet. En tatuering i form av ett brinnande hjärta påminner dem för evigt om sin upplevelse tillsammans. Luften är fylld av en utsökt doft, doften av dahlior, Mexikos ikoniska nationalblomma. Det är en doft som de aldrig kommer att glömma.

“Fest, Frihet och Fina Vänner”

Escada Flor del Sol Limited Edition är kvinnlig och förförande doft som skapar semesterkänsla. Den öppnar upp med en fräsch, fruktig toppnot av Tequila Sunrise som utvecklas till en feminin, sprudlande hjärtnot av praktfulla, väldoftande dahliablommor. Sandelträ ger en sensuell och tidlös bas till den här förtrollande nya doften som har skapats av mästerparfymörerna Honorine Blanc och Nathalie Lorson.

 

Doften presenteras i en tonad röd flaska som utstrålar ren kvinnlighet. Den färgglada ytterförpackningen, med härliga mexikanska vibbar, pryds av ett modernt, blommigt mönster med dahlior, kaktusar och det brinnande hjärtat – en modern tolkning av hjärtformen och en blinkning till den ikoniska symbolen för modehuset Escada.

Escada Flor del Sol Limited Edition sänder ut ett inspirerande budskap: det är dags att samla tjejgänget, fly vardagen och resa till en exotisk destination – Mexiko – för att hylla vänskapen och uppleva nya äventyr.

Rekommenderat
VINNARE

Våra vinnare i Swedish Beauty Awards 2024

Årets damdofter

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards