Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

ESCADA CELEBRATE LIFE

 

ESCADA lanserar nu CELEBRATE LIFE, en sprudlande, feminin doft som förstärker kvinnors förmåga att känna sig genuint lyckliga och trygga i sig själva. ESCADA CELEBRATE LIFE fångar den glädjefyllda känsla som påminner kvinnor om att leva livet fullt ut!

Varumärket ESCADA ger uttryck för en behaglig känsla av tillfredsställelse och förkroppsligar en elegant, modig och färgstark kvinna som spontant lyser upp världen runt omkring henne. ESCADA-kvinnan är positiv, djärv och glädjefylld och personifierar sval glamour, stil och optimism. ESCADA CELEBRATE LIFE, det andra kapitlet i doftkollektionen CELEBRATE, kompletterar på ett utsökt sätt varumärkets syn på modern kvinnlighet.

“Utstrålar glädje och naturlig sensualitet”

Den välkända parfymören Aurélien Guichard har valt ut ingredienser som förstärker kvinnors förmåga att fånga dagen och förmedlar känslor som associeras med lycka och självsäkerhet. En mjuk, skir blomnot har skapats genom att kombinera två av de mest legendariska ingredienserna i kvinnliga dofter: ros och apelsinblomma. Dessa element har valts ut för att representera en sprudlande och tidlös kvinnlighet. En färgstark fruktcocktail av päron- och litchinoter ger uttryck för en glad och ung personlighet, och den utsökta basnoten av ambra representerar en naturlig och avslappnad sensualitet som påminner om en skimrande slöja. Dessa ingredienser har varsamt kombinerats med lugnande inslag av vanilj och sandelträ för att ge doften värme.

 

Livet är till för att firas och levas fullt ut. Vi firar livet genom att se magin i de små saker som vi upplever varje dag. ESCADA CELEBRATE LIFE uppmanar kvinnor att leva i nuet och upptäcka friheten i att uttrycka sin livsglädje. Känslan av att känna sig trygg i sig själv hjälper ESCADA-kvinnan att utstråla lycka och sensualitet. ESCADA ser denna känsla som ett uttryck för hur dagens kvinnor firar livet.

ESACADA CELEBRATE LIFE är inte bara en hyllning till livet, utan en doft för alla kvinnor som vill utstråla glädje och naturlig sensualitet.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask