Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Nyhet

ESCADA CELEBRATE LIFE

 

ESCADA lanserar nu CELEBRATE LIFE, en sprudlande, feminin doft som förstärker kvinnors förmåga att känna sig genuint lyckliga och trygga i sig själva. ESCADA CELEBRATE LIFE fångar den glädjefyllda känsla som påminner kvinnor om att leva livet fullt ut!

Varumärket ESCADA ger uttryck för en behaglig känsla av tillfredsställelse och förkroppsligar en elegant, modig och färgstark kvinna som spontant lyser upp världen runt omkring henne. ESCADA-kvinnan är positiv, djärv och glädjefylld och personifierar sval glamour, stil och optimism. ESCADA CELEBRATE LIFE, det andra kapitlet i doftkollektionen CELEBRATE, kompletterar på ett utsökt sätt varumärkets syn på modern kvinnlighet.

“Utstrålar glädje och naturlig sensualitet”

Den välkända parfymören Aurélien Guichard har valt ut ingredienser som förstärker kvinnors förmåga att fånga dagen och förmedlar känslor som associeras med lycka och självsäkerhet. En mjuk, skir blomnot har skapats genom att kombinera två av de mest legendariska ingredienserna i kvinnliga dofter: ros och apelsinblomma. Dessa element har valts ut för att representera en sprudlande och tidlös kvinnlighet. En färgstark fruktcocktail av päron- och litchinoter ger uttryck för en glad och ung personlighet, och den utsökta basnoten av ambra representerar en naturlig och avslappnad sensualitet som påminner om en skimrande slöja. Dessa ingredienser har varsamt kombinerats med lugnande inslag av vanilj och sandelträ för att ge doften värme.

 

Livet är till för att firas och levas fullt ut. Vi firar livet genom att se magin i de små saker som vi upplever varje dag. ESCADA CELEBRATE LIFE uppmanar kvinnor att leva i nuet och upptäcka friheten i att uttrycka sin livsglädje. Känslan av att känna sig trygg i sig själv hjälper ESCADA-kvinnan att utstråla lycka och sensualitet. ESCADA ser denna känsla som ett uttryck för hur dagens kvinnor firar livet.

ESACADA CELEBRATE LIFE är inte bara en hyllning till livet, utan en doft för alla kvinnor som vill utstråla glädje och naturlig sensualitet.

Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion