Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

David Beckham - INSPIRED BY RESPECT

 

Allt av värde i livet börjar med respekt. Detta kraftfulla koncept inspirerade David Beckham att skapa sin nya herrdoft: INSPIRED BY RESPECT. Det är en sofistikerad och modern doft med en unik flaskdesign, som hyllar det faktum att respekt kan uttryckas på många olika sätt.

INSPIRED BY RESPECT, som bygger vidare på Davids framgångsrika doft från 2017, är en konstnärlig tolkning av de många olika sätt vi respekterar vänner, familjemedlemmar, kollegor, lagkamrater och oss själva. Respekt har en central plats i våra hjärtan och förtjänas genom att uppvisa integritet, ärlighet och medkänsla.

David Beckham: – Jag är exalterad över att få lansera ”Inspired by Respect”. Det är en modern doft, och jag
gillar det faktum att flaskorna inte bara är snygga, utan att varje flaska dessutom är unik.

“En hyllning till David Beckhams personifiering av den moderne gentlemannen”

ORIGINELL O UNIK DESIGN

Flaskan är en innovativ nyhet från David Beckham Fragrances. Varje flaska är prydd med en unik rökfärgad spiral som slingrar sig elegant inuti glaset. Det svävande rökmönstret skapas vid glastillverkningen, med inspiration av en teknik som används av traditionella glasblåsare. Detta möjliggör en oändlig variation av det abstrakta mönstret, vilket gör varje flaska unik.

Precis som RESPECT, förra årets aromatiska Beckham-doft, har den fyrkantiga, maskulina flaskan ett böljande vågmönster som utgår från ena hörnet. Den stilrena, moderna designen kompletteras av skogsgrön text och en blank silverkork präglad med den karakteristiska David Beckham-logon. Doften levereras i en ljusgrå kartong med samma snygga gröna text och ett luftigt, rökgrått mönster.

 

DOFTEN

Den kända parfymören Juliette Karagueuzoglou har skapat INSPIRED BY RESPECT som en hyllning till David Beckhams personifiering av den moderne gentlemannen. Doften är tydligt inspirerad av Davids personlighet och värderingar. Den är uppbyggd kring en kontrasterande och oväntad kombination av sprudlande bergamott och träig Amber Xtreme™, två doftnoter som tillsammans skapar en sofistikerad manlighet. Karagueuzoglou har valt energigivande noter av bergamott för att fånga Davids vänliga karaktär och fylliga noter av Amber Xtreme™ för att uttrycka hans varma, dynamiska personlighet.

INSPIRED BY RESPECT öppnar upp med fräscha citrusnoter av kryddig bergamott och uppfriskande grapefrukt, som förstärks ytterligare av aromatiska lavendelnoter. Toppnoten utvecklas till en varm, kryddig och maskulin hjärtnot av kardemumma och kryddnejlikeblad, med inslag av saftig ananas. I basen hittar vi intensiva noter av Amber Xtreme™ blandat med pudriga tränoter av cederträ och irisrot som lämnar ett djupt sensuellt doftspår. Denna sofistikerade och moderna doft är skapad för självsäkra män som inger respekt genom att hålla sig fast vid sina värderingar.

Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask