Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

David Beckham Classic Touch

 

Det du bär säger vem du är – din stil återspeglar ditt humör och din personlighet.
För David Beckham innebär detta att förstärka en klassisk look med en vibrerande och modern touch. 2013 lanserade David sin numera välkända doft Classic som den självklara accessoaren för män med en klassisk stil. Nu presenterar denna internationella ikon en ny tolkning av sin hyllade doft, i begränsad upplaga. Classic Touch är en tidlös, maskulin doft med ett oväntat blommigt inslag. Uttryck din personlighet med en twist.

Som internationell trendsättare har David Beckham aldrig varit rädd för att utrycka sin personlighet. Med sin egen unika stil visar han ständigt upp nya tolkningar av den klassiske, brittiske gentlemannen. Oavsett om han bär en välskräddad kostym med en djärv slips eller en elegant rock matchad med en gnutta färg, så twistar han till traditionella, manliga plagg för att skapa sin egen speciella look.

Med Davids stil som inspiration är Classic Touch en träig och fruktig doft med ett överraskande blommigt inslag som ger en slående, modern effekt. Doften har skapats av den berömda ”näsan” Nathalie Lorson och balanserar trygg manlighet med djärv originalitet, vilket resulterar i en oförglömlig, modern klassiker.

Den öppnar upp med friska och saftiga noter av äpple och päron kombinerat med en sprudlande explosion av grapefrukt för en sensationellt uppfriskande känsla. I hjärtnoten blandas den aromatiska doften av lavendel och violblad med pudriga inslag av iris, vilket skapar en beroendeframkallande blomsterbukett som ger doften sin distinkta dragningskraft. Den träiga basnoten utgörs av sandelträ med inslag av torkat cederträ. En sinnlig touch av läder ger textur till denna eleganta, maskulina och sensuella doft.

David Beckham: ”Jag gillar att uttrycka min personlighet genom att ta en klassisk look och ge den en originell twist. Detta var drivkraften bakom Classic Touch, min nya doft i begränsad upplaga. Det är en maskulin, träig och fruktig kreation med en unik blommig hjärtnot som ger doften det lilla extra. Den är pricken över i för män som vill skapa ett personligt uttryck.”

“Var dig själv. Uttryck din personliga stil med Classic Touch by David Beckham”

MODERN DESIGNKLASSIKER

Den eleganta förpackningen är en spännande tolkning av flaskan och kartongen till Classic – tack vare en kombination av tidlösa och moderna influenser. Den genomskinliga, cylindriska flaskan är fylld med transparant vätska för att sätta fokus på det fiskbensmönstrade glaset – en koppling till förstklassigt skrädderihantverk. Som kontrast är pumpens rör bärnstensorange, vilket ger en iögonfallande och modern touch. Svarta bokstäver och en svart matt kork fulländar flaskans raffinerade maskulina look.

Doften kommer i en högklassig svart kartong som är diskret prydd med ett orange fiskbensmönster. Etiketten har en varm orange ton och är lätt präglad, vilket skapar en läderkänsla. Den är dessutom försedd med den karakteristiska David Beckham-logon, med en cirkel utstansad ur de sista bokstäverna. Det allmänna intrycket är tveklöst klassiskt med en twist.

ELEGANT UTSEENDE

David Beckham utstrålar behaglig elegans och förkroppsligar modern, maskulin stilfullhet i den tryckta reklamkampanjen. Med en smalt skuren kostym och mörk slips fulländar denne idrotts- och modeikon den klassiska manliga stilen. En djärv orange accent i fickan skapar en livfull touch av individualitet. Med en samlad och elegant framtoning blickar David intensivt in i kameran – och effekten är slående.

 

CLASSIC TOUCH BY DAVID BECKHAM

Efter framgångarna med doften Classic presenterar nu David Beckham sin nya herrdoft i begränsad upplaga: Classic Touch. Denna träiga och fruktiga doft blandar maskulin elegans med djärv kreativitet och har en oväntad blommig twist, vilket ger en påfallande modern känsla. Den är pricken över i för män som vill uttrycka sin personliga stil.

TOPPNOTER
Äpple, päron, grapefrukt

HJÄRTNOTER
Lavendel, violblad, iris

BASNOTER
Sandelträ, torkat cederträ, läder

PARFYMÖR
Natalie Lorson från Firmenich

Produkt i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask