Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel

 

”Magnolian är en magnifik blomma med stora, uppåtsträvande kronblad som ser ut att sträcka sig mot himlen. Den har en unik doft, som är så speciell att man alltid minns första gången man andades in den. En oförglömlig doftupplevelse.” - Mästerparfymören Jacques Cavallier

Med inspiration från världens mest praktfulla blommor lanserar Bvlgari nu Magnolia Sensuel – en ny blomdoft i den magnifika Splendida Bvlgari-kollektionen. Denna doftkollektion, som hyllar de mest ikoniska blommorna inom parfymvärlden – iris, ros och jasmin – har nu utökats med en ny blomdoft: den sensuella magnolian.

Mästerparfymören Jacques Cavallier har fångat magnolians korta men intensiva blomning i en doft där flyktig skönhet varar för evigt. Den fylliga och mångfacetterade kompositionen Magnolia Sensuel visar hur många olika doftnoter som kan utvinnas ur en och samma blomma.
Precis som Bvlgaris juvelerare lyfter fram ädelstenarnas naturliga skönhet och unika prakt, dyker Jacques Cavallier djupt ner i magnolians fylliga doft för att utforska blommans, och kvinnans, innersta väsen.

“oförglömlig skönhet”

Legenden säger att den som vilar eller sover under ett blommande magnoliaträd kommer att förtrollas av dess förföriska doft. Magnolia Sensuel-kvinnan ger ett elegant och strålande första intryck, för att sedan visa upp en djupare, oemotståndligt fascinerande sida på en svindlande resa genom hennes mystiska värld.

Som en perfekt blomma är Magnolia-kvinnan själva sinnebilden av skönhet. Hennes majestätiska och naturliga elegans, uppenbara kvinnlighet och inre utstrålning får henne att framstå som den vackraste av naturens juveler. Magnolia-kvinnans aura utstrålar livskraft, energi, passion och sinnlighet, precis som blommans fylliga, magnifika doft.

 

Med Magnolia Sensuel vill mästerparfymören Jacques Cavallier förmedla en känslig men ändå stark kvinnlighet, slipad till perfektion med alla sina kontraster. Den fräscha och sprudlande doften med sina blommiga, sensuella och intensiva noter fångar magnolians ultimata skönhet och lyfter fram den mångfacetterade karaktären hos den utsökta blomman, eller kvinnan.
Doften som Jacques Cavallier har skapat visar efter hand upp nya, oväntade sidor, vilket påminner om den sensoriska upplevelsen av att lära känna en kvinna: Magnolia Sensuel känns först som en mjuk och frisk bris mot huden, men så småningom framträder varma, sensuella och mystiska inslag.

TOPPNOTER
Essens av neroli och mandarin

HJÄRTNOTER
Essens av kinesisk magnolia, absolut av apelsinblomma och jasmin

BASNOTER
Patchouli-hjärta, mysk, absolut av tahitisk vanilj


Produkt i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask