Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
NYHET

BOSS THE SCENT Private Accord

 

BOSS Parfums presenterar nästa kapitel i historien om förförelse: BOSS THE SCENTs nya kampanj utforskar doftens intensiva kraft och hur förförelse ter sig i den digitala tidsåldern.

Kan man få känslor för någon man aldrig har träffat? Är det möjligt att känna sig nära en annan person utan att känna varandra i det verkliga livet? Den virtuella världen, där vi träffas, pratar och umgås bakom en skärm, har trots allt sina begränsningar. Det är bara i den verkliga världen som våra sinnen kan flätas samman. Syn. Ljud. Beröring. Doft.
Sanningen är att ingenting går upp mot den kemi som skapas i den verkliga världen. Vi måste slita oss från våra skärmar, koppla ner oss och agera utifrån våra impulser.

ETT ARV AV FÖRFÖRELSE

BOSS Parfums första definition av förförelse kom 2015, i och med lanseringen av BOSS THE SCENT. I sin renaste form är förförelse ett möte mellan två personer. En resa som börjar med att helt enkelt komma varandra närmare. Det är påverkan av och intensiteten hos doften som tänder gnistan för den ömsesidiga attraktionen. Berättelsen fortsätter med BOSS Parfums nya kampanj. Här illustreras den intensiva kraften hos BOSS THE SCENT, som överskrider gränser och väcker våra djupaste önskningar om att få kontakt i den verkliga världen.

“Sanningen är att ingenting går upp mot den kemi som skapas i den verkliga världen.”

TVÅ BEROENDEFRAMKALLANDE & SENSUELLA NYA DOFTER

BOSS THE SCENT Private Accord For Him/Her bygger på en bas av förförisk Kakao Absolute, som en sensuell twist på originaldofterna.

I BOSS THE SCENT Private Accord For Him har parfymören Bruno Jovanovic tillsatt sofistikerade noter av Moka, för att förstärka den sinnliga effekten av Kakao Absolute. Utsökta noter av ingefära och exotisk maninkafrukt bidrar till att förföra sinnena. Den exklusiva, mörkt bärnstensfärgade parfymen presenteras i en glasflaska med brun metallkork.

BOSS THE SCENT Private Accord For Her är skapad av parfymören Louise Turner. Här hittar vi noter av söt mandarin och fängslande osmanthusblomma, som förstärker den oemotståndliga charmen och mörka dragningskraften hos Kakao Absolute och de sensuella noterna av rostad tonkaböna. Doften presenteras i en elegant bärnstensfärgad glasflaska.

Doftambassadörerna Jamie Dornan och Birgit Kos

DEN NYA KAMPANJEN

Kampanjen frontas av de nya, talangfulla doftambassadörerna Jamie Dornan (skådespelare) och Birgit Kos (modell). I en film av Drake Doremus gestaltar de BOSS-mannen och BOSS-kvinnan, som upplever en allt starkare sensualitet. Eggade av den sensoriska kraften hos BOSS THE SCENT sker deras första möte bakom VR-glasögon. Trots denna barriär får de kontakt. Den fysiska attraktionen mellan dem växer.

BOSS THE SCENT fungerar som en brygga mellan det virtuella och det verkliga. När deras sinnen flätas samman kommer de allt närmare varandra och inser till slut att de måste ta steget ut ur den virtuella verkligheten för att få kontakt i den verkliga världen.

Som en del av det nya kapitlet lanseras en digital kampanj i flera olika medier, som uppmuntrar konsumenterna att slita sig från sina skärmar och få kontakt med sina sinnen. På så sätt kan de skapa minnesvärda upplevelser som kombinerar det virtuella och det verkliga i förförelsens spel.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM