Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

Ariana Grande MOONLIGHT

 

Den globala superstjärnan Ariana Grande förtrollar sina fans med sin nya, förföriska signaturdoft MOONLIGHT by Ariana Grande, som lanseras på den svenska marknaden i november 2017.

Just nu är hon i sluttampen av sin spektakulära världsturné Dangerous Woman World Tour med över 78 konserter – och Ariana Grandes stjärna lyser klarare än någonsin. Årets artist i 2016 års American Music Awards har precis sålt trippel platina med sin världshit Side to Side, från sitt tredje listtoppande album Dangerous Woman.
Som en av de mest inflytelserika kändisarna på Instagram har denna megastjärna berört miljontals människor med sin unika stil, lekfulla personlighet och positiva energi, vilket gör henne till en av de främsta förebilderna under det här decenniet.

“Uppföljaren till förra årets succé Sweet Like Candy”

Ariana Grandes fans väntar nu ivrigt på hennes senaste doftkreation, MOONLIGHT – uppföljaren till förra årets succé Sweet Like Candy, som vann priset Årets doft på 2016 års Fragrance Foundation Award. Den nya doften fångar Aris fantastiska utstrålning och den speciella relation hon har med sina fans. Syftet är att inspirera andra att våga vara sig själva och bidra till att sprida positiv energi i sin omgivning.

 

DOFTEN
Den fräscha och frestande doften öppnar upp med sprudlande noter av fylliga svarta vinbär och saftiga plommon, som övergår till en feminin hjärtnot av fluffiga marshmallows och färska pioner för en kittlande nerv av spänning och mystik. Den avslutande förföriska touchen av lent sandelträ, svart bärnsten och sensuell vanilj lämnar ett njutningsfullt doftspår av passion.

TOPPNOT
Fylliga svarta vinbär
Saftiga plommon

HJÄRTNOT
Marshmallows
Färska pioner

BASNOT
Lent sandelträ
Svart amberblend
Sensuell vanilj

DESIGNEN
Den facettslipade flaskan, som toppas av en lavendelfärgad kork, har en glittrande holografisk finish. Dess regnbågsskimrande lyster ger ett vackert sken från alla vinklar och kompletteras av en fluffig, lavendelfärgad bolldekoration. Den stilrena, matta förpackningen i lila nyanser pryds av en holografisk text och ett förföriskt porträtt av popstjärnan där hon blickar upp mot månskenet.

Rekommenderat
NYHET

Terre D’Hermès Eau Intense Vétiver

Originaldoftens vitala energi har förädlats ända upp till korken.

NYHET

BOSS THE SCENT Private Accord

Upplev verklighetens kraft med BOSS THE SCENT

NYHET

Gucci Bloom Acqua di Fiori

Lyfter fram det vackra i omedveten oskuldsfullhet.

Radiant Lift Concealer

Max Factor Radiant Lift Foundation

Scandinavian Cosmetics får tillskott till den växande hudvårdsportföljen

SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

AZZARO Wanted by night

Adjö, synliga porer