Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Gyllene nyårsfirande

All out glam

 

Nyår är ett perfekt tillfälle för att skina lite extra och unna sig en kväll helt i guld. Låt det gnistra och glimma ordentligt om dig med gyllene smycken, kläder, väskor och klackar. Men också om din look - med makeup och dofter som förnimmer om lyx och glamour. Låt dessa produkter bli din personliga detalj som sätter lite guldkant på tillvaron. Ett enkelt men fantastiskt sätt att ta in mer lyx i vardagen.



Gucci - Gucci Guilty Woman EdT

Med en lyxig flaska täckt i 24 karats guld är Gucci Guilty är en varm och spännande orientalisk blommig doft där njutning står i centrum. Mandarin och djärv rosépeppar fångar uppmärksamheten och övergår till en lockande blandning av syren, geranium och persika. Basen av patchouli, karaktäristiskt för Gucci, och bärnstenen vittnar om djup kvinnlighet.



Max Factor - False Lash Epic

Episk volym med solfjädereffekt för extra fylliga och intensivt svarta fransar. En ny unik multi-zone borste, designad av Pat McGrath, fångar och framhäver varje frans från rot till topp, oavsett franstyp. Ingen frans förbises och med en ny formula kan du lita på att din mascara aldrig kladdar eller flagnar.



Baldessarini - Baldessarini Strictly Private EdT

Baldessarini Strictly Private en klassiskt maskulin och strikt, men samtidigt en varmt orientalisk och träig doft, full av dynamik för den exklusiva mannen som värdesätter kvalité. Endast det bästa är gott nog! En varm mix av aromatiska örter, rosépeppar, cederträ och vanilj skapar en doft som är lika stilig som flaskan.



Naomi Campbell - Queen Of Gold EdT

Naomi Campbells mest förföriska och extravaganta doft lämpar sig till kvinnor som vill känna sig åtråvärda och glamorösa med en gudinnas kraft. Doftnoterna speglar dyrbara och lyxiga ingredienser som exotisk passionsfrukt och päron i toppnoten. Kärnan av förföriska blommor övergår till en fyllig bas av sandelträ, mysk och mörk choklad.



Sensai - Silky Bronze Self Tanning For Face

Ge dig själv ett härligt glow till nyår med Sensais snabbverkande och krämiga gel som ger en naturlig, jämn och hållbar gyllenbrun färg till ansiktet. Formulan är lätt och delikat, sprider sig enkelt över ansiktet och går omedelbart in i huden. Den fuktrika konsistensen ger en naturlig färg utan att torka ut huden.



Gucci - Gucci Made To Measure EdT

En orientalisk doft, inspirerad av Guccis kända kostym med samma namn. Likt kostymen är doften skapad av enastående hantverk och noggrannhet. Den öppnar med kalabrisk bergamott, lavendel, apelsinblomma och anis. I hjärtat finner vi muskot, näckros och plommon som landar i en bas av citrus, patchouli och läder. En förförande doft med utsökt elegans.

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards