Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
 
007

James Bond

Det är över 50 år sedan den första Bondfilmen (Med rätt att döda) visades på biograferna världen över och varumärket är mer aktuellt än någonsin. I dag handlar det om att vara säker och cool för att uppnå sina mål. Doften James Bond 007 understryker den säkra och avslappnade attityden och är en maskulin och sofistikerad doft med en modern tvist. James Bond är en ouppnåelig karaktär – beundrad av män och åtrådd av kvinnor. Han är den ultimata ikonen, den perfekta kombinationen av oemotståndligt sofistikerad stil och kompromisslös maskulinitet.

I doften James Bond 007 förenas de olika stilarna på ett äventyrligt, nästan farligt sätt, en robust signaturdoft med en rik blandning av sofistikerad elegans och maskulinitet.
Greg Williams, fotografen som ligger bakom kampanjerna till fem Bondfilmer hittills, är skaparen av kampanjen för James Bond 007. Ansiktet på kampanjbilderna har han valt att dölja med skuggor, detta för att lämna över till varje mans och kvinnas fantasi att inspireras av det som är James Bond 007 för dem; sofistikerad stil, maskulinitet och fysisk dominans, äventyr och målmedvetenhet eller oemotståndlig för kvinnor.

 
James Bond Beauty

James Bond 007 Cologne

Kickstarta dagen med en cool och sofistikerad känsla!

James Bond for Women III

En ny, förförisk doft

Fira pappa

Perfekta produkter för alla män

 
Alla våra varumärken
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask