Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
 
VARUMÄRKE

Dr.brandt

Dr. Fredric Brandt ägnade över 30 år av sitt liv till forskning och praktik som den visionära ledaren av dr. brandts Dermatology Research Institute, Dermatology Associates och hudvårdskliniker i New York och Miami. Dr. brandts starka passion och engagemang för hudvård ledde till utvecklingen av den innovativa och effektiva hudvårdsserien, dr. brandt Skin Care, som är utformad för att återställa din ungdomliga skönhet.

Med sitt eget forskningscenter är dr. drandt Skin Care en av de få med möjlighet att bedriva egen forskning inom hudvård. Denna fördel gör att dr. brandt Skin Care konstant ligger flera år före när det gäller utvecklingen av ingredienssammansättningar, leveranssystem och behandlingar. Därför är det inte förvånande att dr. brandt Skin Care är en hudvårdsserie som verkligen ger resultat och lämnar nöjda kunder efter sig.

Dr. brandt Skin Care består av det bästa från tre världar: dermatologiska ingredienser, växtextrakt och avancerad teknik.

Dr. Fredric Brandt var mycket engagerad i ekologiska och naturliga produkter men menade att för att uppnå önskat resultat, måste även teknologi till. Ändå är alla produkter parfym- och parabenfria, de innehåller mindre  konserveringsmedel än andra hudvårdsprodukter och mer rent botaniska extrakt.

Topprodukter
 
 
Alla våra varumärken
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM