Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

 

Omvandla fransar med denna exceptionella mascara som ger högeffektivt resultat som om fransarna multiplicerats.

Lash Volumising formulan omsluter varje ögonfrans och ger maximal volym, medan den speciellt utformade Trippel spiralborsten fångar upp varje individuell frans från rot till spets, täcker och separerar för en fulländad effekt. Intensivt pigmenterad med helsvarta pigment, vilket ger dramatiska resultat som nästan är hypnotiserande. SENSAIs ursprungliga 38°C formula är resistent mot svett, vatten och sebum, men sköljs av med varmt vatten på minst 38 ° C.

LASH VOLUMISING FORMULA
Med nästan 40% mer* volymvax för ett tjockare, mer volymgivande lager för varje individuell ögonfrans, har den här formulan en mjuk och flytande textur som appliceras enkelt från rot till spets. När mascaran applicerats och exponerats för luft torkar den snabbt och omsluter varje ögonfrans med en jämn film som tillåter flera lager utan att klumpa sig. Med ett lager är ögonfransarna helt definierade. Med ytterligare lager förstärks fransarna dramatiskt som om de har multiplicerats. *jämförbart med SENSAI nuvarande mascaror.

TRIPPEL SPIRALBORSTE
Mascaran är framtagen för att definiera med precision och har en specialtillverkad borste med strån i ett spiralmönster för att optimera separationen av varje frans. De växelvis långa och korta stråna på borsten fångar även upp de kortaste och finaste ögonfransarna, samtidigt som man får en gradvis och jämn applicering av formulan från rot till spets.

 

DEN LEGENDARISKA 38°C TEKNOLOGIN

1997
Lanseringen av MASCARA 38°C skapade en sensation bland makeupartister och kändisar för sitt först på marknaden påstående att vara “avtagbar med 38°C vatten”. Formeln kom till av en slump när en forskare såg en vinnare på en stor music award gala gråta och svarta strimmor rann nerför hennes kinder. Denna iakttagelse gav honom en idé till en ny mascara. En dag när han kom hem efter oändliga försök att hitta en lösning, upptäckte han i sitt eget badkar att den senaste formulan sköljdes bort som en fast film utan att svärta ner. Han hade nu hittat den första formulan mot svett, vatten och sebum som avlägsnas med vatten vid 38°C. Till denna dag är MASCARA 38°C en av SENSAIs mest välrenommerade teknologier.

2005
I augusti 2005 lanseras MASCARA 38°C (Separating & Lengthening) och SENSAI forsätter att bredda 38°C-sortimentet genom att introducera nya mascaror med olika make-up fördelar.

2018
SENSAI uppnår ett genombrott i teknologin för framställning av mascaror. Nya LASH VOLUMISER 38°C är den första mascara som levererar alla fördelar: volym, separation och intensiv svart och blank finish och som kan sköljas bort i 38°C vatten. SENSAI fortsätter att uppfinna och kombinera vetenskap och teknik med kunskap om skönhet för att tillgodose kvinnors ständigt utvecklade behov och livsstil.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM