Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

 

EXTRA INTENSIVE 10 MINUTE REVITALISING PADS.

Behandlingspads för omedelbar tillförsel av revitalisering. Dessa essensfyllda och stretchbara pads som är berikade med Koishimaru Silk, fäster vid huden runt ögon och mun för förnyad lyster och intensiv fukt. Advanced CPX VitalExtract arbetar med hudens fem mest primära ålderstecken - torrhet, slapphet, fina linjer, rynkor och brist på lyster medan Advanced Energy Charge Technology ger ny energi. Redan efter 10 minuters användning, är huden synbart revitaliserad, silkeslen och ser yngre ut.

Silkeslena pads – skäm bort din hud med silkeslen komfort.

De silkeslena padsen består av ett unikt lager av 3 fint vävda fibrer, som är framtagna genom avancerad högtrycksvattenteknik för att uppnå känslan av att huden är insvept i fint silke. De är speciellt utformade för att ge maximal fukt och anti-ageing behandling, där det mellersta lagret innehåller den kraftfulla formulan medan de två yttre lagren fungerar som ett vätskefrisättande membran, samtidigt som det skyddar och bevarar formulan. När padsen berör huden överför det yttre lagret snabbt formulan i mellanskiktet, som sedan absorberas snabbt av huden. Så fort padsen appliceras blir huden omedelbart revitaliserad.

“Skäm bort din hud med silkeslen komfort”

Appliceringsmetod

Applicera padsen under ögonen eller på de nasolabiala vecken runt munnen som ett sista steg i din hudvårdsrutin. Låt dem verka i ca 10 minuter och ta sedan försiktigt bort dem. För maximerad effekt, massera in återstående essens i huden.

 

Acerola Extract

Acerola är en körsbärsliknande frukt som kallas “skönhetsfrukt” och är en utmärkt källa till vitamin C. Den innehåller 34 gånger mer C-vitamin än en citron. Acerolans kraftfulla antioxidanter skyddar mot fria radikaler som kan påskynda hudens åldrande, medan dess rika polyphenolinnehåll hämmar melaninproduktionen och ger en klarare hud som ser mer ungdomlig ut.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

Peter Thomas Roth

BLACK FRIDAY

Irish Moor Mud

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask