Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
NYTT VARUMÄRKE

Scandinavian Cosmetics får tillskott till den växande hudvårdsportföljen

 

Scandinavian Cosmetics, med huvudkontor i Malmö, utökar nu sin hudvårdsportfölj med det trendiga australiensiska livsstilsvarumärket Grown Alchemist. Varumärket som är ekologiskt, utmärker sig inte minst genom sin högteknologiska hudvård med effektiva naturliga ingredienser och en design med ett formspråk som står ut i hyllan.

”Vi kan se en allt större efterfrågan på naturliga och ekologiska men framför allt effektiva produkter med en läcker design, särskilt inom hudvård” säger Jenny Lundgren, Sales- & Marketing Director Luxury på Scandinavian Cosmetics. ”Grown Alchemist är ett ekologiskt heltäckande premiumvarumärke inom ansiktsvård, kropp, och hår som erbjuder otroliga resultat genom sina högteknologiska ingredienser och sammansättningar” fortsätter Lundgren.

Grown Alchemist är ett komplett varumärke, med fokus på naturliga, ekologiska ingredienser, miljövänliga förpackningar och är ACO-certifierade (Australian Certified Organic). Produkterna testas ej på djur. Grown Alchemist säljs i över 30 länder, och blickar nu framåt mot den globala marknaden.

”Vi ser fram emot att få etablera och bygga upp Grown Alchemist i Sverige, Danmark och Norge och kommer vara startklara för leverans redan i mitten av september i år”, säger Jenny Lundgren på Scandinavian Cosmetics. ”Dessutom är det otroligt spännande att alla produkter utom två i Grown Alchemists sortiment är veganska, vilket vi kan se att alltfler efterfrågar på den svenska marknaden” fortsätter Lundgren

“Vi ser fram emot att få etablera och bygga upp Grown Alchemist i Sverige, Danmark och Norge.”

Vid frågor eller funderingar, kontakta Louise Markvi, New Business Manager, Scandinavian Cosmetics. Tel: 0707-54 95 05

Scandinavian Cosmetics är en av nordens ledande distributörer inom skönhet. Företaget har huvudkontor i Malmö, 84 anställda och omsatte under 2017 497 miljoner SEK. I portföljen återfinns bland annat varumärken såsom Sensai, Clarins, Filorga, Bioeffect och Peter Thomas Roth.

 
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM