Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2019 - Nominerade i Kategorin Kosmetik

 

Här ser ni våra fantastiska produkter som är Nominerade i kategorin KOSMETIK i årets upplaga av Swedish Beauty Awards.

Årets Läpprodukt

Max Factor - Elixir Lip Cusion

VÅRDANDE LÄPPGLANS MED FÄRG Vårdande lipgloss med vitamin E och antioxidanter som motverkar uttorkning. Har cushion applikator.

Årets Mascara

Sensai - Lash Volumiser Mascara

Omvandla fransar med denna exceptionella mascara som ger högeffektivt resultat som om fransarna multiplicerats.

SENSAIs ursprungliga 38 C formula är resistent mot svett, vatten och sebum, men sköljs av med varmt vatten på minst 38 C.

Årets Mascara

Bourjois - Volume Reveal Mascara

Volymmascara med inbyggd 3xzoom-spegel för lättare applicering när du är på språng. Har en perfekt formad borste med både korta och långa strån som kommer åt även de minsta fransarna. Den klumpfria formulan ger intensivt svarta och fylliga fransar. Håller i upp till 16 timmar. Paraben-och parfymfri. Oftalmologiskt testad. Passar dig med känsliga ögon eller som har kontaktlinser.

Årets Mascara

Max Factor - Volume Infusion Mascara

Volymmascara med vårdande ingredienser som ger spänstig volym. 2 i 1 mascara och volym & vård. Innehåller biotin för fylligare fransar och keratin som vårdar och stärker.

Ansiktsbas över 250 kr

Clarins - Skin Illusion

Skin Illusion foundation är en verklig radiance-booster ! Med en ny kombination av pigment och närande oljor ger den effekten av en tunn slöja på huden och skapar en fjäderlätt serum-textur som känns fräsch och smidig.

Ansiktsbas över 250 kr

PTR - Skin to die for

Med Skin To Die For får du en omedelbart utsuddande effekt som både fyller ut och hjälper till att minimera porer, ojämnheter och fina linjer, med en naturlig matt finish.

Ansiktsbas under 250 kr

Max Factor - Radiant Lift Foundation

Foundation som är både long-lasting och lystergivande. Innehåller ljusreflekterande mikropärlor för lyster. Återfuktande med hyaluronsyra. SPF 30

Hygienprodukt

100BON - Verveine & Mandarin Impériale hand soap

En frisk och energigivande doft. Denna flytande tvål med vegetabiliska oljor och 100 % naturliga doftämnen är skonsam mot huden och lämnar den behagligt väldoftande. Klassisk tvål som löddrar, parfymerar och återfuktar huden. Skonsam för både din hud och miljön.

Kroppsvård över 200 kr

Filorga - Scrub & Peel

En effektiv 2-i-1-skrubb som kombinerar dubbel exfoliering (kemisk + mekanisk) med en omedelbar närande & återfuktande effekt. REKOMMENDATIONER: Alla hudtyper EFFEKTER/RESULTAT: Ger omedelbar återfuktning och mild exfoliering för en new skin effekt.

Ansiktsvård över 700kr

Sensai - Extra intensive 10 minute revitalising pads

Behandlingspads för omedelbar tillförsel av revitalisering. Dessa essensfyllda och stretchbara pads som är berikade med Koishimaru Silk, fäster vid huden runt ögon och mun för förnyad lyster och intensiv fukt.

Ansiktsvård 200-400kr

Filorga - Oxygen Peel

OXYGEN-PEEL är en trippel verkande mikro-peeling lotion, verkar syresättande, ökar cellförnyelsen samt har en lätt exfolierande effekt för daglig användning. Intensivt utjämnande effekt på hudytan samt återfuktar & ger klarhet/lyster till huden.

 
Rekommenderat
Nyhet

FILORGA OXYGEN-GLOW

Ny Hudvårdsserie

NYHET

MY CLARINS - för kvinnor mellan 18-29 år

Ett unikt koncept baserat på de två stora trenderna

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastare, mjukare och mer ungdomlig hud

Swedish Beauty Awards 2019 - Nominerade i Kategorin Kosmetik

BECKHAM Follow Your Instinct

MOSCHINO TOY 2

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019