Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

 

Lacoste-kvinnan... Hon är kosmopolitisk, med en touch av fransk elegans. Hon har karisma och utstrålning. Hon är sprudlande och alltid på språng. Lacostes nya doft är tillägnad denna sensuella glädjespridare.

2018 skapade mästerparfymören Olivier Cresp en ny, intensiv version av den klassiska doften Lacoste Pour Femme Eau de Parfum från 2003, som omedelbart blev en självklar symbol för den stilrena och unika Lacoste-kvinnan.

Inför 2019 har han tagit fram ytterligare en speciell och sofistikerad doft, i samarbete med Nathalie Lorson. Lacoste Pour Femme Elixir förstärker den kvinnlighet som det franska modehuset representerar.

Den nya doften är djärv, unik och karakteristisk, precis som designen på Lacostes kläder. Det är en doft skräddarsydd för den lustfyllda kvinnan som är trygg i sig själv – segerviss utan att vara arrogant, med en kombination av självsäkerhet och elegans. Den perfekta doften för kvinnor som vågar leva livet fullt ut.

UNIK KOMPOSITION

Denna unika doftkomposition inleds med utsökta toppnoter av ros som övergår i ett sensuellt crescendo av vita blommor.
Den fylliga doften av brasiliansk gardenia harmonierar med hjärtats pudriga, blommiga noter av lila heliotrop och arabisk jasmin.
Den beroendeframkallande känslan förstärks ytterligare av nyutslagna jasminknoppar och eleganta, sprudlande noter av rosépeppar och mandarin.
Doften landar i en magnifik bas av tuberos, med inslag av trä, vetiver och vanilj.

 

UPPDATERAD FLASKA

Den klassiska Lacoste Pour Femme-flaskan har uppdaterats, men de sensuella, mjukt rundade linjerna finns kvar. Den nya flaskan har en glansig, lila färg som drar blickarna till sig och pryds precis som tidigare av den karakteristiska krokodilen.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
Nyhet

FILORGA OXYGEN-GLOW

Ny Hudvårdsserie

NYHET

MY CLARINS - för kvinnor mellan 18-29 år

Ett unikt koncept baserat på de två stora trenderna

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastare, mjukare och mer ungdomlig hud

Swedish Beauty Awards 2019 - Nominerade i Kategorin Kosmetik

BECKHAM Follow Your Instinct

MOSCHINO TOY 2

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019