Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

BUS-favorit med härlig textur

 

Du behöver inte bara drömma om den perfekt solkyssta huden. Skäm bort den med brun utan sol som vårdar, är smidig att applicera och ger fin färg.

Clarins Delicious Self Tanning Cream är en brun utan sol som ger en fräscht solbrun hud med naturligt resultat – utan att vistas i solen. Cremen går bra att använda i såväl ansiktet som på kroppen. Den är berikad med vårdande ingredienser som kakao- och aloe vera-extrakt som ger fukt och näring till huden samtidigt som du får en smidig och silkesmjuk finish. Men det är den utsökta kola-färgen och smidiga texturen som utmärker produkten. Du ser var du har smort in dig vilket gör appliceringen mycket enkel.

För ett jämnt resultat bör du i vanlig ordning exfoliera och återfukta huden innan du använder brun utan sol. Applicera cremen med lätta och svepande rörelser. Var noga med att tona ut färgen på områden som armbågar, knän och vid hårfästen. Återapplicera dagligen tills du nått den solbruna färg du önskar. Sedan är det bara att möta sommaren i din strålande sommarhy.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
Clarins

Lyckas med din festmakeup – 3 steg

Röda matta läppar och markerade ögon

Guide

Julklappstips

Några tips till julklappsinköpen

Clarins

9 julklappstips från Clarins

Härliga julnecessärer för dam och herr.

BLACK FRIDAY

SENSAI Extra intensive 10 minute revitalising Pads

Max Factor Volume Infusion Mascara

FARS DAGS TIPS

Skrubba bort torr hud – utan att skrubba!

Peter Thomas Roth Skin To Die For