Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Clarins

BUS-favorit med härlig textur

 

Du behöver inte bara drömma om den perfekt solkyssta huden. Skäm bort den med brun utan sol som vårdar, är smidig att applicera och ger fin färg.

Clarins Delicious Self Tanning Cream är en brun utan sol som ger en fräscht solbrun hud med naturligt resultat – utan att vistas i solen. Cremen går bra att använda i såväl ansiktet som på kroppen. Den är berikad med vårdande ingredienser som kakao- och aloe vera-extrakt som ger fukt och näring till huden samtidigt som du får en smidig och silkesmjuk finish. Men det är den utsökta kola-färgen och smidiga texturen som utmärker produkten. Du ser var du har smort in dig vilket gör appliceringen mycket enkel.

För ett jämnt resultat bör du i vanlig ordning exfoliera och återfukta huden innan du använder brun utan sol. Applicera cremen med lätta och svepande rörelser. Var noga med att tona ut färgen på områden som armbågar, knän och vid hårfästen. Återapplicera dagligen tills du nått den solbruna färg du önskar. Sedan är det bara att möta sommaren i din strålande sommarhy.

 
Produkt i artikeln
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM