Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Fotbolls-VM 2018

BOSS BOTTLED UNITED

 

BOSS Parfums presenterar stolt 2018 års fotbollskampanj, där världsspelarna Julian Draxler, Philippe Coutinho, Harry Kane och Alvaro Morata bidrar med sina individuella framgångshistorier. En ytter. En offensiv mittfältare. En anfallare. Och en målskytt. Fyra avgörande positioner på fotbollsplanen som innehas av fyra fantastiska spelare. Fyra män som förkroppsligar modern manlighet. Män som lever sina drömmar genom att hålla fast vid sina värderingar. Varje timme, varje dag. I alla lägen.

När Draxler, Coutinho, Kane och Morata delar med sig av sina historier blir det uppenbart att deras attityd och värderingar har spelat en avgörande roll på vägen mot framgång. En väg kantad av passion och beslutsamhet som har fört dem från gatorna där de spelade fotboll som barn till arenorna där de i dag spelar inför miljontals fans. Oavsett vilket lag de representerar, är det den medmänskliga respekten som gör fotboll till vad det är. Kampanjen betonar vikten av detta genom att lyfta fram deras värderingar och hur de lever upp till dem varje dag. Hur de agerar med integritet i allt de gör. Framgångarna på planen gör dem till ikoner. Men deras agerande utanför planen gör dem till förebilder.

DOFTEN BOSS BOTTLED UNITED

I samband med den nya fotbollskampanjen lanserar BOSS Parfums den nya doften BOSS BOTTLED UNITED i begränsad upplaga. Det är en doft som hyllar en spelares väg mot framgång genom att fånga känslan på planen – med ledorden passion, lojalitet och integritet. Ingredienserna i originaldoften har twistats till för att skapa en oemotståndlig fräschör som kombinerar utomhusluftens kyla och storstadens värme. Doften öppnar upp med sydafrikansk buchu, kombinerat med blodapelsin för en touch av citrus. Mynta, pepparmynta och orris concrete i hjärtnoten ger ett livligt intryck, medan vetiver, patchouli och cashmeran i basen bidrar med varm och träig elegans. Den silverfärgade flaskan för tankarna till de pokaler som det vinnande laget belönas med när spelarna presterar på toppen av sin förmåga.

 

AMBASSADÖRERNA

JULIAN DRAXLER
Den tyske yttern Julian Draxler är känd för sin unika förmåga att spela lika bra med båda fötterna samt sin snabbhet och sina hårda skott. Enligt honom är framgång något man uppnår genom hårt arbete, beslutsamhet och en tro på sig själv.PHILIPPE COUTINHO
Denne brasilianske mittfältare är hyllad världen över för sitt spelsinne, sina dribblingar och sina långdistansskott. Dessutom är han duktig på att förse sina lagkamrater med målgivande passningar. Hans speluppfattning och passningsskicklighet har gett honom smeknamnet ”den lille magikern”. Han är den perfekta representanten för värderingarna i BOSS Parfums fotbollskampanj.


HARRY KANE
Den engelske anfallaren Harry Kane har inte bara gjort över 100 mål i Premier League, utan är också den förste spelaren i ligans historia att göra sex hat-tricks på ett år. Dessutom har han utsetts till ”Månadens spelare” sex gånger och vunnit priset Guldskon två gånger. Han förkroppsligar energin och vitaliteten i BOSS Parfums nya fotbollskampanj.


ALVARO MORETA
Den spanske målskytten Alvaro Morata är känd för sina snabba fötter, sitt höga tempo, sin energi och sin rörlighet. Han är mån om kontakten med sina fans och stödjer gärna välgörande ändamål – vid ett tillfälle rakade han till exempel av sig håret för att visa solidaritet med sjuka barn. Han står för den passion, integritet och respekt som ligger till grund för den nya kampanjen.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
NYHET

MOSCHINO TOY 2

Den ikoniska Moschino nallebjörnen är tillbaka

NYHET

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

Charmiga Twilly i begränsad utgåva

Nyhet

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

En oändligt kvinnlig doft

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019

FILORGA NCEF Night Mask

DSQUARED2 -WOOD for him

ARIANA GRANDE CLOUD

GUCCI Guilty EDP

ESCADA MIAMI BLOSSOM