Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Dansk
Nyhet

BECKHAM Follow Your Instinct

 

När vi följer vår instinkt är vi fria att bryta oss loss från rutiner och omfamna det oväntade. Det är denna äventyrliga inställning som inspirerat till en ny doft i begränsad upplaga från David Beckham, Follow Your Instinct.

Tretton år efter lanseringen av Instinct är David Beckham fortfarande fast övertygad om att vi bör utforska det okända, lita på magkänslan och hoppa på nästa äventyr. Hans nya djärva, maskulina doft lanseras i början av 2019, precis när vi går in i ett nytt år fullt av möjligheter.

”Follow Your Instinct handlar om äventyr och upptäckter – vi ville verkligen ha ett namn och en doft som kan ge män självförtroende nog att utforska alla möjligheter”, säger David.

“Follow Your Instinct handlar om äventyr och upptäckter”

DOFTEN

Follow Your Instinct är en aromatisk, träig doft som blandar klassiska och moderna ingredienser till en spännande maskulin upplevelse. Doften öppnar upp med ett kryddigt stänk koriander som förstärks av rena noter av aldehyder mot en sprudlande bakgrund av frostig citron. I hjärtat finns en aromatisk och blommig bukett av lavandin och apelsinblomma som kontrasteras med den kådaktiga doften av kardemumma för att skapa en sofistikerad sensualitet. Detta utvecklas till en träig bas med noter av vetiver, cederträ och mossa som ger den eleganta kompositionen en jordig och konkret känsla.

En aromatisk och träig doft:

Toppnoter: Koriander, aldehyder, frostig citron
Hjärtnoter: Apelsinblomma, kardemumma, lavandin
Basnoter: Cederträ, mossa, vetiver

 

DESIGNEN

Den eleganta förpackningen är inspirerad av originaldoften, Instinct. Den solida glasflaskans rena linjer kompletteras av den ljusa bärnstensfärgade vätskan och en silverfärgad, magnetisk kork som klickar på plats. Det behagliga maskulina utseendet förstärks av flaskans svarta etikett och den snygga svarta ytterförpackningen med etikett och text i matt silver, som lyfter fram exklusiviteten hos den här doften i begränsad upplaga. På förpackningens baksida finns även ett citat från David Beckham: ”Who knows what’s next… that’s what’s exciting”.

Produkt i artikeln
Rekommenderat
Nyhet

FILORGA OXYGEN-GLOW

Ny Hudvårdsserie

NYHET

MY CLARINS - för kvinnor mellan 18-29 år

Ett unikt koncept baserat på de två stora trenderna

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastare, mjukare och mer ungdomlig hud

Swedish Beauty Awards 2019 - Nominerade i Kategorin Kosmetik

BECKHAM Follow Your Instinct

MOSCHINO TOY 2

HERMÈS- Tjejernas Lyckobringare

LACOSTE POUR FEMME ELIXIR

Terre d’Hermès, Limited Edition 2019