Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Utvalt

Vackra pastellfärger

 

Pantone som ligger bakom det kända färgsystemet Pantone Matchning System väljer varje år ut årets färg. I år har de för första gången valt ut en blandning mellan två nyanser. Rose Quartz är en varm, omfamnande rosa ton som tillsammans med den svalare, lugna blåa tonen Serenity skapar ett stressfritt möte i vår hektiska vardag. Ett möte som bidrar med en lugnande känsla av sinnesro och ordning.



Lacoste - Lacoste L.12.12 Elle Sparkl EdT

En doft som är söt och lekfull, med en dimension av en fransk attityd. Lacostes franska rötter visar sig i den söta doften av macarons i hjärtnoten. Doften är inspirerad av den veckade tenniskjolen, den feminina motsvarigheten till den legendariska tenniströjan L.12.12.



Max Factor - Glossfinity

Detta vackra och eleganta nagellack har en specialdesignad pensel och formula som ger lyxig glans i upp till 7 dagar, utan att spricka eller flagna. Blanda färgerna Celestial Blue och Areal Pink eller använd dem var för sig.



Max Factor - Colour Elixir Gloss

Lyxigt läppglans med silkeslen känsla och vårdande formula. Det ger en maximalt glossig och ultraglammig färgyta, utan all klibbighet. Läpparna känns mjuka, återfuktade och väldigt lockande. Färgen är Glistering Dew.



Björn Axén - Shampoo Repair

Ett shampoo för dig med skadat eller mycket torrt hår. Med hög koncentration av vårdande mineraler och proteiner från havet som bygger upp skadat hår och ökar elasticiteten samt Sea Silk, fuktbevarande alger som vitaliserar och vårdar både hår och hårbotten.



Björn Axén - Conditioner Repair

Balsam för dig med skadat eller mycket torrt hår. Innehåller hög koncentration av vårdande mineraler och proteiner från havet som bygger upp skadat hår och ökar elasticiteten. Har en mycket utredande och glansgivande effekt.



Hugo Boss - Hugo Woman Extreme EdP

Hugo Extreme är en extremt fräsch doft som utstrålar självsäkerhet. Den har en mer intensiv fräschhet jämfört med klassikerna. Doften öppnar med en fruktig start av boysenbär och övergår i en storm av vita blommor som tillför en fräschhet och kvinnlighet.



Max Factor - Colour Elixir Lipstick

Ett mjukgörande läppstift som på endast 7 dagar förvandlar torra läppar, till silkeslena, mjuka läppar. Colour Elixir Lipstick innehåller 60% elixir, ett koncentrat, som vårdar och mjukgör läpparna med fuktreglerande och mjukgörande ämnen. Här i färgen Angel Pink.

 
Rekommenderat
NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer