Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Skolstart

Tillbaka till vardagen

 

För många är det nu dags att ta upp studierna och vardagsrutinerna igen efter en riktigt härlig sommar. Långa dagar i skolbänken kräver ett fokuserat sinne - och produkter och dofter som du kan lita på. Energiskt, ungdomligt och lekfullt är ledorden för höstens skoldagar. Nedan har vi listat ungdomliga produkter du kan lita på och som låter dig fokusera på dina studier. Och om du inte pluggar längre är de perfekta presenter till någon studerande du tycker om.



Max Factor - Clump Defy Extensions

Volym, längd och inga klumpar. Clump Defy Extensions ger maximal fransvolym med perfekt separation och definition tack vare False Lash Effect Fusion formulan. Med den effektiva anti-clump-borsten kan du bygga lager-på-lager utan att klumpar bildas.



Mexx - Look Up Now Woman EdT

En doftkollektion som firar de små men underbara ögonblicken i vardagen som vi lätt missar. Genom en blandning av noter från fruktig persika, vilda björnbär, delikat jasmin och jordnära ceder utstrålar Look Up Now Woman oemotståndlig lust för den äventyrliga kvinnan att upptäcka de små och stora ögonblicken i livet.



Hugo Boss - Boss Bottled Unlimited EdT

En hyllning till den upplyftande känslan av energi som kommer med prestation, och ger en omedelbar uppfriskande kick. Noggrant utvalda och kompromisslösa ingredienser som mynta, ananas och cistros skapar en fräsch och modern version av en maskulin doft som bottnar i träigt djupa noter som utstrålar manligt självförtroende.



Max Factor - Colour Elixir Gloss

Lyxigt läppglans med silkeslen känsla och vårdande formula som ger en maximalt glossig och ultraglammig färgyta, utan all klibbighet. Läpparna känns mjuka, återfuktade och väldigt inbjudande. Här i färgen är 35 Lovely Candy.



Mexx - Look Up Now Man EdT

En doftkollektion för vardagens alla små och fantastiska ögonblick som så lätt förbises. Herrdoften öppnar upp skarpa päron och färska gröna noter som speglar den urbana skönheten. I hjärtnoten möter vi uppfriskande vitalitet i form av lotus, liljekonvalj och patchouli. Doften bottnar i en subtil och maskulin kombination av ceder, bärnsten och mysk.



Lacoste - Lacoste L.12.12 Elle Natural EdT

Upplyftande, autentisk, varm - och ständigt överraskande. Noter av kokosnöt sveper värme runt en utsökt uppbyggnad av hallonblad, mandarin och ananas. En diskret men beroendeframkallande doft som är inspirerad av den veckade tenniskjolen - den feminina motsvarigheten till den legendariska tenniströjan L.12.12.

 
Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards