Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
NYHET

Sweet Like Candy by Ariana Grande

 

Världsartisten och sångerskan Ariana Grande släpper en ny förföriskt oemotståndlig doft, SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande.

Ariana Grande är en kraft att räkna med och visar inga tecken på att sakta ner. Det senaste året har denna omtyckta artist mer än fördubblat antalet följare på Instagram till 79 miljoner världen över, vilket gör henne till en av de mest inflytelserika personerna 2016 enligt amerikanska TIME Magazine.
Hennes kritikerosade tredje album, Dangerous Woman, nådde förstaplatsen på iTunes i över 70 länder och var det mest säljande albumet i världen samma vecka som det släpptes. Ariana Grandes växande framgångar omfattar bland annat två Grammynomineringar och ett album som sålt dubbel platina.
I och med sitt senaste album blev hon dessutom den första artisten i Billboard Hot 100:s historia att gå direkt in på topp 10 med förstasinglarna från sina första tre album.

“Precis som med ARI ville jag skapa en doft som mina fans verkligen tycker om”

I sin kommande skönhetssatsning delar Ariana Grande med sig av en ljuvlig dagdröm som garanterat kommer att tas väl emot av hennes växande skara fans runt om i världen. SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande visar en ny sexig sida av denna popstjärnas självförtroende och stil, som är under ständig utveckling. Som en förlängning av hennes eget personliga uttryck bär varje del i denna dekadenta doft Arianas förföriskt flörtiga karaktär med sockersöta, lekfulla inslag genom hela doftberättelsen.

– Det var helt fantastiskt att få lansera min första doft ARI förra året, och därför är jag så glad över att nu få presentera min nya doft, SWEET LIKE CANDY, för världen! Precis som med ARI ville jag skapa en doft som mina fans verkligen tycker om, så känslan är söt, rolig och sexig. Jag är också helt besatt av flaskan, som har den perfekta nyansen av matt rosa”, säger Ariana Grande.

SWEET LIKE CANDY

DOFTEN
En läcker explosion av sockrade björnbär och saftig italiensk bergamott gnistrar av ljuvligt beroende, medan krämigt kashmirträ i kombination med utsökta inslag av rosa blommor kommer att få dig att vilja ha mer. Den ljuvliga basnoten med en blandning av sammetslena lager av crème de cassis, fluffig marshmallow och sexig vanilj lämnar ett förföriskt doftspår som får huvuden att vända sig om.

Rekommenderat
NOMINERADE

Swedish Beauty Awards 2024

Våra nominerade

NYHET

Ariana Grande Cloud Pink EdP

Oändliga nyanser av rosa

NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

Clean Classic Spring Breeze EdP

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards