Scandinavian Cosmetics SE - Beauty is a choice GROUP | DK | NO
Looks

Star Wars look: Den ljusa sidan

 

Inför premiären av den nya filmen "Star Wars Episode VII: The Force Awakens", har Star Wars och Max Factor inlett ett unikt, globalt samarbete, vilket har inspirerat till sex spektakulära makeuplooker och en makeupkollektion i begränsad upplaga. Samarbetet innebär en möjlighet att på ett nytt och annorlunda sätt nå ut till miljontals kvinnliga Star Wars-fans, som nu kan visa sin uppskattning för filmerna med hjälp av effektfull makeup.

Det populärkulturella fenomenet Star Wars kunde inte ha valt en bättre samarbetspartner än Max Factor, som är ett varumärke med unik fingertoppskänsla för de senaste trenderna inom makeupvärlden.

Efter Max Factors lansering av DARK APPRENTICE på #ForceFriday kommer nu JEDI – motsvarande look från den ljusa sidan. Star Wars-filmerna bygger på ett antal övergripande teman, till exempel hur huvudkaraktärerna utvecklas under sina storslagna resor och människans dubbelnatur: den ljusa och mörka sida som finns hos oss alla.

Max Factor ser makeup som ett viktigt hjälpmedel för kvinnor som vill utveckla sin personlighet och utforska fler sidor av sig själva genom att experimentera med olika stilar.

“Den ljusa och den mörka sidan finns hos oss alla.”

Dessa unika och nyskapande looker har skapats av P&G:s Global Creative Director, Pat McGrath, som är en av världens främsta makeupartister och själv ett stort fan av Star Wars-filmerna. Med inspiration från filmernas ikoniska karaktärer och temat ljus/mörker har hon skapat sex moderna, avantgardistiska looker – tre från den ljusa sidan och tre från den mörka – som kvinnor själva kan återskapa hemma framför spegeln och använda som personliga uttrycksmedel.

 

Dessa nya looker har tagits fram för att inspirera kvinnor att väcka "glamourens kraft" till liv. De har skapats av Max Factors världsberömda makeupartist Pat McGrath och är indelade i tre par, med en representant vardera från den ljusa respektive mörka sidan av "kraften" – och varje par är inspirerat av någon av karaktärerna i filmen.


Rekommenderat
NYHET

Verso N°2 Daily SPF 50 with Algica

Mjukgör, lugnar och minskar irritation

NYHET

Clean Classic Spring Breeze EdP

Inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande

NYHET

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Förvandlar din ansiktskräm till en self-tanner

FILORGA Time-Filler Shot 5XP

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Clarins Precious Le Sérum vann pris vid Elle International Awards

Clarins vinnare i Tara Beauty Awards

Water Drench® Hyaluronic Cloud Rich Barrier Moisturizer

Dolce&Gabbana Devotion